Mini haul DM

De fiecare data când intru în DM, imposibil sa nu mi se lipească ceva de mana și sa nu cumpăr ceva, fie o masca de fata, fie un balsam sau gel de dus. Orice.

Așa ca inevitabil m-am procopsit cu doua măști de fata de la Balea, una cu lapte și miere pentru ten sensibil și solicitat și una cu nămol din Marea Moarta. Sunt tare curioasa cum sunt amândouă.

Pe lângă astea am mai luat și o masca de fata de la Skinlite, care e o masca de tip peel-off cu arbore de ceai. Pe asta am și incercat-o aseară și deși nu sunt fana a măștilor peel-off pentru ca nu îmi place senzația aia când îmi strânge pielea, asta nu a fost așa de nesuportat :)). Mi-a plăcut în schimb senzația de curat pe care am simtit-o când am dat masca jos. A curățat bine fata și a lăsat pielea fină.

image

În schiiiiimb, marea mea descoperire a fost un pachețel cu plasturi pentru acnee de la Balea.

image

În general nu am probleme cu acneea, dar zilele astea tenul meu o luase razna și m-am trezit cu vreo doi monstruleti pe față și uitandu-ma pe la standul cu produse anti-acnee de la Balea am dat de acești plasturi.

Sunt 36 de plasturi în plic, ambalați individual câte 12. Prețul a fost de 10 lei, ceea ce e mai mult decât acceptabil, având în vedere ca sunt 36 de plasturi.

image

Fiind super curioasa cum sunt, i-am folosit de cum am ajuns acasă. După ce m-am demachiat și m-am spălat pe fata, i-am aplicat pe tenul curat, în zona cu probleme. Pe spatele ambalajului zice sa se lase sa acționeze intre 8 și 10 ore. Eu i-am lăsat peste noapte, am dormit cu ei pe fata și nu s-au dezlipit. Când i-am dezlipit, în schimb, am rămas mirată. Locul unde aplicasem plasturele era aproape vindecat, în condițiile în care înainte de aplicare era roșu și umflat, și sincer, mă durea puțin la atingere.

Dimineața nu am mai avut aproape NIMIC. Se mai vedea doar o urma de roșeață, dar umflatura dispăruse, la fel ca și durerea, which was great! E adevărat ca acești plasturi conțin acid salicilic care se știe ca acționează împotriva coșurilor, dar nu mă așteptam să aibă un efect atât de vizibil în așa scurt timp.

Oricum, e clar ca mă voi întinde după acești plasturi de fiecare data când voi avea nevoie și mă scapă de tot :D.

You may also like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *