Also on Bloglovin :)

Nu stiu de ce mi-a luat atat de mult sa aflu de Bloglovin :)). Vedeam la unele bloguri iconita de la aplicatie, dar parca niciodata nu am fost suficient de curioasa sa vad ce e. Acum ca am descoperit ce e, simt ca eram un om al cavernelor, un om de Neanderthal pana acum. Bloglovin e unul din cele mai misto siteuri care are aplicație atât pentru Android, cât și pentru iOS, e ca un ziar online, dar cu bloguri :)).

De cand am intrat si eu in randul oamenilor normali, care afla ce e tehnologia, rutina mea de dimineata incepe cu o cafea cu lapte si cu Bloglovin. Imi place enorm sa rasfoiesc articolele noi postate pe blogurile pe care le urmaresc, atat din Romania, cat si din strainatate. Asa, am la degetul mic toate articolele pe care vreau sa le citesc, one scroll away, cum s-ar zice :)). Pot sa imi citesc blogurile preferate peste tot, pe metrou, pe autobuz, pe tren, oriunde, pot sa ma deconectez cu putina muzica si cu tab,eta sau telefonul in fata oricand. Best thing since sliced bread :)).

Asa ca, de acum sunt si eu pe Bloglovin :). Trebuie doar sa dați click pe turnul Eiffel din dreapta paginii și gata, easy peasy :).

Love, B♥

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *