Noutate Yves Rocher || Parfumul So Elixir Bois Sensuel

Cu venirea noii luni, cei de la Yves Rocher, ne incanta ca de fiecare data cu ofertele noi. Se pare insa ca luna septembrie nu vine doar cu atat, ci si cu noutati, iar una dintre ele este un nou parfum din gama So Elixir, si anume So Elixir Bois Sensuel.

Zrzut-ekranu-2015-08-18-o-22.34.14-434x245

Acest nou parfum se anunta unul perfect pentru anotimpul rece care incet, incet isi face simtita prezenta. Este un parfum floral-oriental, abundand in arome de iris, patchouli si vanilie.

Este descris ca fiind un elixir de feminitate seducator si elegant. Senzualitatea extrema a esentelor lemnoase pretioase sunt imbinate cu notele balsamice. Acest parfum dezvaluie imbinarea exploziva dintre esenta de Patchouli si absolutul de Vanilie. Absolutul de Iris pretios si clasic, imprima parfumului o nota sofisticata, unica.

Maestrii din spatele parfumului sunt Marie Salamagne si Olivier Cresp :).

158665

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=_AJX5foscwk&w=560&h=315]

Eu sunt foarte curioasa sa il incerc, iar din cate am citit despre el se zice ca este o varianta mai blanda a celebrului Lancome La Vie Est Belle si Armani Si, deci va fi un parfum dulce, pe sufletul meu, perfect pentru zilele reci de toamna si iarna.

In oferta lunii Yves Rocher, il puteti gasi in varianta de 50 ml, la un pret de 129 lei (redus cu 30% de la 185 lei), sau la set in varianta de 50 ml+15 ml vaporizator de geanta la 185 lei.

Sunteti curioase de noul parfum So Elixir? L-ati incercat? Cum vi se pare in comparatie cu celelalte doua parfumuri So Elixir? 🙂

V-am pupat, B ♥

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *