Produse dezamagitoare #1

De obicei, inainte sa imi cumpar un produs pe care nu l-am mai incercat citesc cate ceva pe net despre respectivul produs, mai ales daca pretul e mai piperat, dar de cateva ori am dat-o in bara cu produsele, asa ca m-am decis un articol despre produsele care m-au dezamagit, nu mi-au placut sau pe care nu le voi recumpara. Favorite am tot avut, acum e timpul si pentru ceva ce nu imi place. Faptul ca nu imi place un produs, nu inseamna ca intregul brand nu imi place. E posibil sa imi placa 90% din produsele unui brand si cu doar 10% din ele sa nu ma inteleg. Evident, nu tot ce incerc imi place.

  • Produse de ingrijire a fetei si a corpului

1

Folosesc apa micelara in fiecare zi pentru a ma demachia, iar in 2015 am facut cunostiinta cu, cateva lotiuni micelare de la diferite branduri si care variaza in pret. Majoritatea mi-au placut, dar cu doua nu m-am inteles. Prima a fost cea de la Elmiplant, Skin Moisture Lotiune Micelara 2 in 1, careia i-am facut si un review la momentul respectiv si pe care il puteti citi aici. Lotiunea in sine este una buna, dar eu nu m-am impacat deloc cu ea. A indepartat machiajul, atat al fetei, cat si al ochilor, dar mi-a lasat o senzatie neplacuta dupa folosire, o senzatie de caldura si iritare la nivelul pielii care trecea doar dupa ce ma spalam pe fata. O indepartam oricum cu apa, pentru ca lotiunea micelara practic e pasul 1 in curatarea fetei, dar nu e normal sa simti senzatii neplacute dupa ce o folosesti, asa ca de acum ma tin departe de ea.

A doua lotiune micelara cu care nu m-am inteles pe deplin a fost Apa Micelara pentru ten normal si mixt Hydra Vegetal de la Yves Rocher. Aceasta mi-a placut mai mult decat cea de la Elmiplant, dar nu m-a incantat pe deplin. Machiajul l-a indepartat binisor, dar la final a lasat o pelicula lipicioasa pe ten.

Un alt produse de demachiere care nu mi-a placut a fost demachiantul Argan Bio de la Gerocossen. Eu nu ma impac asa bine cu demachiantele sunt forma de lapte sau crema, deci ma asteptam ca nici aceasta sa nu imi placa. Demachiantul este unul foarte bun, hidratant si care curata bine, singura mea problema cu el a fost textura lui, deoarece eu prefer lotiunile micelare pentru a ma demachia.

Igiena intima si zona inghinala sunt niste subiecte mai taboo pentru unele persoane, dar trebuie sa fim oameni rezonabili si sa acceptam ca nu e nici o rusine sa vorbim despre asa ceva, mai ales intre femei, fiind o parte importanta din viata noastra. Se stie ca igiena intima a unei femei trebuie sa cuprinda produse delicate, cu un pH neutru si care sa nu provoace un dezechilibru al florei zonei intime cauzand iritatii sau infectii. Stiind toate astea, intotdeauna folosesc produse destinate zonei respective, dar un produs incercat si pe care nu am sa mai pun mana niciodata, este Gelul pentru igiena intima Lactacyd, varianta antibacteriala, recomandata pentru perioada menstruatiei. Desi in momentul de fata, inclin sa fiu foarte plastica in exprimare, de dragul blogului, ma abtin putin, dar gelul respectiv de curatare cred ca m-a facut sa invat toate rugaciunile si sfintii din cer. Provoaca o iritatie si o senzatie de arsura dupa fiecare dus incat o simti in tot corpul. Inconfortul simtit nu poate fi comparat cu nimic, iti vine sa plangi de frustrare si e si mai oribil daca il folosesti dimineata, iar apoi mergi la servici sau facultate, pentru ca isi face efectul mai tarziu, intotdeauna simtindu-le pe toate cand ajungeam la facultate. In momentul in care am oprit utilizarea gelului, totul a revenit la normal, nu am mai avut nici o problema, asa mi-am dat seama ca problema e acolo. Nu recomand nimanui sa incerce Gelul pentru igiena intima Lactacyd, pentru ca probabil ingredientele principale sunt flacarile Iadului.

De cand am descoperit samponul uscat, il folosesc cel putin o data la doua zile, cand simt nevoia de a improspata parul intre spalari, asa ca am fost curioasa sa incerc si altceva inafara de celebrul Batiste care nu imi lipseste niciodata din baie. Fiind reprezentat Oriflame, mi-a fost usor sa imi comand si sa incerc samponul uscat de la Oriflame HairX Pure Balance Dry Shampoo. Pe scurt, nu face mare lucru. Nu improspateaza parul pe cat mi-ar placea si lasa reziduu alb pe par.

  • Produse de make-up

2

Rimelul este unul dintre produsele cu care sunt foarte pretentioasa, deoarece eu am genele lungi, dar drepte, deci am nevoie intotdeauna de un rimel pentru volum, care sa le incarce putin si sa le mentina curbate, si nu multe reusesc asta. Printre cele cu care nu m-am inteles se numara si Miss Manga de la L’Oreal. Desi a fost nebunie in blogosfera anul trecut cand a aparut, eu nu m-am inteles deloc cu el, chiar daca toata lumea l-a laudat si iubit. Nu imi incarca genele suficient si nu le tinea curbate deloc, oricat as fi incercat, mai ales ca avea periuta mobila, avand o zona care ii permitea sa se indoaie, ceea ce pe mine nu m-a ajutat deloc. In schimb, mama mea s-a bucurat de el si l-a folosit in intregime, alaturandu-se persoanelor care l-au laudat.

Aceeasi problema am avut-o si cu rimelul Colossal Volume Express Waterproof de la Maybelline si Big and Beautiful BOOM! Volume Mascara de la Astor. Ambele dadeau un aspect foarte delicat si natural al genelor, dar nu mi le tineau curbate sub nici o forma. In schimb daca aveti gene lungi cu curbate natural, nu veti avea nici o probleme cu nici unul din rimelurile mentionate de mine.

Pentru a creste rezistenta unul machiaj al ochilor, intotdeauna folosesc o baza/primer inainte, dar Baza de Machiaj NYX Eyeshadow Base nu m-a ajutat cu nimic. Mie mi s-a parut ca are o textura putin cam uleioasa pentu o baza de machiaj, iar in loc sa imi tina fardurile intinse pe toata pleoapa, s-au strans in toate liniile pleoapei.

Un ruj rosu e ceva ce orice femeie trebuie sa aiba in portfard, dar din pacate rujul lichid Outrageous Rouge Extreme Liquid Lipstick de la Sephora in nuanta Red Crush este unul cu care nu m-am putut intelege deloc. Ambalajul si culoare sunt superbe, dar textura este dezastruoasa. Practic este un lipici rosu pentru buze. Asa ar trebui sa se si numeasca Sephora Outrageous Rouge Extreme Liquid Glue That Goes Everywere Guuuurrrlll! Are un finisaj lacuit care ar trebui sa fie waterproof si cu transfer zero. Problema e ca se intinde peste tot. Mi s-a lipit de dinti de parca atunci invatam prima data cum sa ma dau cu ruj rosu. In centrul buzei se dezlipeste ca lipiciul si bucatele din el se prind de dinti si nu se duc de acolo cel mai usor. E mult prea obositor sa il folosesc si de fiecare data iese un dezastru, asa ca sta trist intr-un sertar prin casa.

In cealalta extrema este Rouge Edition Aqua Laque de la Bourjois, care imi pare rau sa o spun, dar e ca si cum te-ai da cu apa putin colorata pe buze. Pe cat de mult imi plac rujurile lichide Rouge Edition Velvet, pe atat de putin imi plac cele Aqua Laque. Nu rezista deloc pe buze, mi se pare ca au un miros ciudat, iar textura prea apoasa ma face sa ma simt ca si cum as fi uda mereu la gura.

 

Voi ce noroc aveti la produse? Le nimeriti tot timpul pe cele cu care va intelegeti? Ati incercat vreunul din cele mentionate de mine?

PicMonkey Sample

You may also like

6 Comments

  1. In legatura cu sampoanele uscate…primul meu sampon a fost cel de la oriflame si eram foarte incantata de ce putea sa faca. Cand am inceput sa il folosesc pe cel de la batiste am realizat ca samponul de la oriflame nu este bun deloc :)).]

  2. M-ai cam speriat cu Lactacyd. Eu mi-am cumpărat o versiune normala de la Lactacyd și am observat numai schimbări în bine. Despre Miss Manga am auzit și eu păreri împărțite dar parcă nu îmi vine să îl cumpăr.

    1. Nu știu cum este varianta normala de la Lactacyd, dar cea care am avut-o eu a fost îngrozitoare. Dacă vrei sa chinui o femeie, pune-o sa se spele cu chestia aia :)). Iar de Miss Manga, dacă nu ești ca mine și ai genele natural curbate și stau așa de la sine, cred ca e super okay rimelul, dar mie nu îmi stau curbate. Singurele mascara care îmi țin genele bine sunt Lash Sensational de la Maybelline și Max Factor Masterpiece Glamorous Extensions :D. Pup :*

  3. Nu am incercat nici unul dintre produsele folosite de tine! Personal ma bucur sa aflu si alt gen de pareri decat vesnicele laude aduse produselor! Sper insa sa nu patesc si eu ca tine cu varianat mea de Lactacyd. Voi vedea si va anunt, bineinteles! Pup!

    1. Poate doar varianta aceasta are proprietatile antibacteriale atat de agresive fiind indicata pentru perioada menstruatiei si pentru mine au fost foarte iritante. Cu toate astea, ma tin departe de ele :)). Te pup!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *