3 Secrete Feminine

3 secrete feminine (1)

Ani, de la Beauty Barometer, a venit cu o super idee: sa impartasim cu voi si intre noi cele 3 secrete de baza, ale frumusetii, pe care le folosim zi de zi si care ne ajuta intotdeauna sa avem un look fresh si curat. Acestea sunt lucruri si trucuri de care ma folosesc intotdeauna, mai ales cand am o zi aglomerata si alerg de la un spital la altul la cursuri.

  • Mini-portfart cu lucruri esentiale

Pentru ca nu de putine ori am zile pline, in care nu ajung acasa pana seara pe la 6-8, prefer sa am mereu in geanta sau ghiozdan un minim de lucruri care pentru mine sunt esentiale, esentiale pentru a ma simti fresh pe tot parcursul zilei. Printre aceste lucruri se afla intotdeauna un balsam de buze/luciu de buze/ruj care sa imi reinvie buzele, un mini deodorant cu care sa ma reimprospatez pe parcursul zilei, servetele umede sau servetele intime, pentru ca de acestea avem nevoie intotdeauna, un dezinfectant de maini pentru ca toata ziua stau prin spitale si un parfum roll-on sau o mostra de parfum, pentru ca I need my perfume.

  • Gustari sanatoase

Uneori chiar nu am timp sa mananc in timpul zilei o masa sanatoasa, dar nu vreau nici sa mananc covrigi toata ziua, asa ca cel mai usor imi e sa imi incep ziua cu o banana, deoarece nu am timp niciodata de un mic dejun normal, dimineata inainte de a pleca la facultate, iar banana se mananca usor pe drum spre metrou. In rest, imi pun intr-o punga din aceea zip-lock, sau intr-o caserola mica, un mix de migdale si fructe uscate care sa ma tina la un nivel de plutire in timpul zilei.

  • Haine fara scame

Orice haina are mult mai bine cand e curata si fara scame, asa ca inainte de a iesi din casa ma asigur ca nu am scame pe pantaloni sau pe bluze, pentru ca involuntar, se prind nebuniile acelea de material si arata haina neingrijita. Cel mai usor e sa aveti la indemana un roller pentru indepartarea scamelor, il treceti de cateva ori peste zona scamosata si sunteti gata de iesit pe usa.

Fiindca Ani ne-a provocat pe mai multe sa ne impartasim secretele, puteti urmari pe facebook hashtag-ul #3secretefeminine ca sa aflati trucurile celorlalte fete. Pe masura ce se vor scrie articolele, il voi actualiza si pe al meu cu linkurile care va vor duce spre articolele celorlalte bloggerite.

Primul pe care il puteti citi este chiar al Anei si il gasiti AICI.

Articolul Adelei de la News On Beauty il puteti citi AICI, al Ioanei de la Be Purrfect AICI, al Petronelei de la My Butterfly AICI, al Cosminei de la Cossa’s Blog AICI,al Monicai de la Monica’s beauty in five minutes AICI, al Oanei de la Unghiute Colorate – Happy Nails AICI, al Alexandrei de la MakeupSwan AICI, al Madalinei de la Departamentul de Beauty AICI.
PicMonkey Sample

You may also like

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *