Let’s talk trash! Produse consumate #2 – ingrijirea corpului si parfumuri

Nu știu cum, dar în ultimele luni, de când am scris primul articol de tip “Empties” am reușit sa consum foarte multe produse, ceea ce mă bucura foarte tare. Îmi da un sentiment de satisfacere sufleteasca atunci când văd ca termin complet un produs si cand punga cu produse consumate se umple din ce in ce mai mult.

Deoarece sunt foarte multe produse, am decis sa fac doua articole separate, unul cu produsele de îngrijire a corpului și parfumuri, și unul cu produse de make-up, îngrijire orala și îngrijirea părului. Astfel, nu va fi un articol interminabil și plin de poze.

Geluri de dus

De câteva luni sunt intr-un proces de a consuma toate gelurile de dus din baie pentru ca s-au adunat intr-un număr rușinos de mare și nu prea mai am spațiu de depozitare pentru ele, așa ca unele le-am folosit și pe post de săpun lichid și si-au făcut treaba cu brio.

IMG_20160710_142906

Palmolive Naturals cu orhidee și Palmolive Naturals cu măsline (nu apare în poza) – unele din gelurile de dus preferate. Foarte catifelate și plăcut mirositoare. Fiindcă prefer săpunul lichid în favoarea celui solid, le-am folosit pe post de săpun,  mai ales ca au și un gramaj spornici de 750 ml.

Avon Senses Garden of Eden – l-am folosit tot pe post de săpun, având și el un gramaj de 750 de ml. Când îl mai găsesc la oferta am sa îl recumpar deoarece are un miros fresh-fructat foarte plăcut și nu usucă mâinile.

Avon Senses Refreshing Lagoon – mi-a plăcut puțin mai mult decât cel Garden of Eden fiind mai fresh. L-Am folosit tot pe post de săpun lichid.

Fa Shower + Lotion Pomegranate – foarte hidratant, foarte plăcut ca și miros și nu usucă deloc pielea. Unul din preferatele mele.

Empties Bioderma Atoderm oriflame Shower gel vanilla and Pomegranate Palmolive so Dynamic Elmiplant Senses Touch Calming Spa cu Frangipani argan oil Nivea Coconut Cream beautyandatwist

Bioderma Atoderm – gelul acesta de dus are 1l și m-a ținut aproape un an jumătateși l-am folosit atat pe corp cât și ca gel intim, iar în ultima perioada doar pentru asta îl foloseam. Este foarte delicat și perfect pentru pielea atopica și cu probleme, așa cum e a mea. Intotdeauna îl voi avea în baie.

Elmiplant Senses Touch Calming Spa cu Frangipani și Ulei de Argan – cel mai parfume-y gel de dus pe care l-am încercat, adică cel mai frumos parfumat și a cărui aroma rămâne pe piele. Loved it.

Palmolive Aroma Sensations So Dynamic – foarte citric și zingy, perfect pentru dusul de dimineata și pentru zilele caniculare.

Oriflame Nature Secrets Vanilla and Pomegranate – destul de plăcut, dar nu mă voi grăbi sa îl recumpar. Jumătate l-am folosit ca gel de dus și jumătate ca săpun.

Nivea Coconut Cream – nu a fost preferatul meu din gama gelurilor de dus de la Nivea, dar a fost okay, hidratant ca toate gelurile lor dus, dar mirosul nu m-a prea încântat.

Îngrijirea corpului

Oriflame scruburi swedish Spa bio oil Bioderma tanning spray autobronzant beautyandatwist

Oriflame Swedish Spa Exfoliating Body Scrub – un exfoliant de corp excelent pentru anotimpul rece, având o baza de uleiuri. Are un miros ușor citric, dar foarte plăcut. Exfoliază foarte bune pielea, lasand-o catifelată și hidratata. Lasă un film uleios pe piele, dar tocmai de aceea mi s-a părut perfect pentru iarna, deoarece nu mai era nevoie sa aplic crema hidratanta.

Bio – Oil – l-am folosit pe post de ulei de masaj, dar nu am observat o îmbunătățire la nivelul pielii.

Bioderma Photoderm Autobronzant – fiind genul care sta o săptămână la mare și vine acasă aproape la fel de alba cum a plecat, autobronzantul de la Bioderma e printre preferatele mele deoarece se aplica foarte ușor,  fără dungi și nu are tenta portocalie. E cel mai ușor bronz pentru mine.

Parfumuri

Fiindcă am un număr rușinos de mare de parfumuri, nu prea reușesc sa consum câte unul foarte repede, deoarece le și alternez tot timpul. În ultima vreme am reușit sa termin 3, care sunt și parfumurile mele preferate.

Empties-beautyandatwist happy in bloom clinique lady million Paco Rabanne Burberry my Burberry

Happy In Bloom by Clinique – a fost signature scent când eram în liceu, iar acum sunt deja la a doua sticluța. Este un parfum fresh-floral perfect pentru orice anotimp. Am scris puțin despre el AICI.

Lady Million by Paco Rabanne – cumpărat din vacanța din Paris de acum doua veri și întotdeauna îmi aduce aminte de vara aceea. Cel mai probabil am sa îl recumpar curând, dar deocamdată am un dupe de la Zara, Zara Gold care miroase exact la fel, dar mai puțin persistent. Primul articol pe blog a fost despre el :). Îl puteți citi AICI.

My Burberry by Burberry – parfumul meu preferat și cel le care l-am folosit obsesiv în ultimul an. Acum mă bucur de el într-o sticluța de 90 ml. L-am mentionat de nenumarate ori pe blog AICI si AICI. I love it.

 

Deocamdata, ma opresc aici cu produsele consumate, continuam in urmatorul articol cu a doua parte in care vorbim despre make-up, produse pentru par si ingrijire orala. Va pup!

love beatrice beautyandatwist

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *