Comanda Aoro – Lumanari Bath&Body Works


Pe la sfarsitul lunii iulie am plasat o comanda, de fapt prima comanda, pe Aoro. Tocmai aparusera produsele Bath&Body Works pe site, si eram foarte curioasa de ele, mai ales dupa cat de laudate sunt pe toate blogurile si pe Youtube. Zis si facut. Am plasat comanda, atat cu produse de ingrijire (despre care am scris deja AICI), cat si cu faimoasele lumanari Bath&Body Works (pe care le puteti gasi AICI)

Selectia de lumanari nu este prea mare, fiind doar 14, dar sper sa aduca si arome de toamna-iarna, acum ca se termina vara, imediat. Chiar si asa, mi-am ales si eu doua, una despre care auzisem numai lucruri bune, si una despre care nu auzisem nimic.

Mahogany Teakwood


Ready your home for the new season with an expertly crafted blend of mahogany, oak & frosted lavender. A luxurious classic!


…sau “The Sexy Man Candle” este atat de puternica, incat uneori nici nu trebuie sa o aprinzi ca sa iti umple camera cu aroma ei. Miroase masculin, fresh si usor dulce, un amestec ametitor de arome. In momentul in care arde, ceara se topeste uniform, fara sa ramane pe peretii borcanului, iar mirosul ei invaluie tot apartamentul.

Costa 107 lei si o puteti gasi AICI.

mahogany teakwood bath body works beautyandatwist august 2016 lumanari bath&body works

Hawaiian Hibiscus


Fragrant hibiscus mixed with notes of creamy coconut and jasmine.


O lumanare cu un miros floral, dulce si cremos datorita cocosului. Perfecta pentru orice ocazie, deoarece ofera un miros subtil incaperii, care nu deranjeaza pe nimeni, asa ca puteti sa o aprindeti oriunde, in dormitor, sufragerie, fara sa fie innecacioasa, spre deosebire de Mahogany Teakwood, care e mai puternica si poate deranja uneori.

Costa 89 de lei si o puteti gasi AICI.

hawaiian hibiscus bath body works beautyandatwist august 2016 lumanari bath&body works

 

Atat aceste doua lumanari, cat si altele, le puteti gasi pe Aoro *link spre produse*, la pretul de 107 lei, respectiv 89 de lei, un pret destul de piperat pentru o lumanare, dar avand in vedere ca proiecteaza mirosul in toata casa si ard pana la 45 de ore, merita uneori ca si cadou sau pur si simplu rasfat pentru voi.

V-am facut curioase de aceste lumanari? Ati incercat alte arome? Care v-au placut mai mult?

love beatrice beautyandatwist


You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *