Intalnire cu parfumuri de nisa

Miercuri seara, intr-un cadru lejer si o atmosfera relaxanta, la Carturesti Verona, am participat la un seminar care m-a imbogatit sufleteste si care mi-a accentuat iubirea pentru parfumuri si care ma va saraci financiar in viitor, si anume o incursiune in universul parfumurilor de nisa.

Evenimentul a fost organizat de catre Alexandra Giuca si Valentina Băințan care impreuna formeaza Artizanii Olfactivi, iar daca toate seminariile ar fi la fel de placute si interactive ca acesta, scoala ar fi mult mai placuta.

Cu ocazia asta, am facut cunostiinta cu parfumurile de nisa, niste creatii spectaculoase realizate de unii dintre cei mai buni parfumieri ai lumii, un univers al parfumurilor care in viata de zi cu zi poate nu este accesibil oricui, un univers al esentelor si uleiurilor fine care, poate nici nu stiam ca exista, unele fiind chiar cele mai scumpe din lume.

niche perfumes beautyandatwist artizanii olfactivi madison perfumery parfumuri de nisa

Am aflat povestile deosebite din spatele unor parfumuri incredibile, ce i-a inspirat pe parfumieri in crearea acelui parfum sau care a fost muza lor, cum ar fi parfumul Creed Fleurissimo, parfumul special creat pentru Grace Kelly, pentru a-l purta in ziua nuntii, un parfum floral, puternic, care a complimentat buchetul ei din acea zi. Am aflat care a fost momentul din spatele parfumului Roja A Goodnight Kiss, al celebrului Roja Dove sau care a fost parfumul purtat de catre regina Victoria in timpul domniei sale.

Printre parfumurile prezentate si casele lor celebre, se afla cele de la Creed, Byredo, Nasomatto, Roja Dove Haute Perfumerie, Clive Christian, by Kilian si Atelier Cologne.

Asa cum ziceam si la inceput, a fost o seara extrem de interesanta si frumoasa, dar cu impact financiar in viitor, deoarece m-am indragostit ireversibil de cateva parfumuri, printre care:

Toate parfumurile se gasesc la Madison Perfumery, pe Calea Dorobanti, unde va puteti delecta cu o multime de parfumuri de nisa extraordinare.

A fost o seara excelenta pe care am sa o repet cu prima ocazie, intr-un cadru foarte relaxat unde m-am simtit foarte bine. Voi ce ati mai facut saptamana aceasta?

love beatrice beautyandatwist

 

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *