Can we outsmart the city? Sesiuni de machiaj gratuite cu Yves Hajjar – MUA International Elizabeth Arden


Saptamana aceasta este saptamana Elizabeth Arden, iar cu aceasta ocazie, aveti sansa de a-l intalni pe Yves Hajjar, Make-Up Artist International Elizabeth Arden si puteti beneficia de sesiuni de machiaj gratuite in cadrul mai multor parfumerii din Bucuresti. Tot ce trebuie sa faceti este sa va programati intre ora 12-20, luand legatura cu parfumeriile respective.

Pe Yves Hajjar il puteti gasi in parfumeria Kendra Unirii in 16 noiembrie, Sephora Bucuresti Mall 17 noiembrie si Sephora Mega Mall in 18 noiembrie.

elizabetharden-yveshajjar-beautyandatwist-2016-november

Prevage City Smart Broad Spectrum SPF 50 Hydrating Shield

Venirea lui in Romania nu este intamplatoare, ci corespunde lansarii unui nou produs Elizabeth Arden, si anume un produs revolutionar care vine ca un scut de protectie pentru ten impotriva poluarii oraselor, Prevage City Smart Broad Spectrum SPF 50 Hydrating Shield.

Primul de acest fel, acest produs este ca un scut invizibil pentru ten, protejandu-l de noxele si poluarea marilor orase. Echipat cu un complex de enzime care protejeaza si fortifica tenul, cu SPF 50 (filtru mineral) pentru a ne proteja de razele soarelui pe tot parcursul anului si cu un puternic cocktail de antioxidanti (idebenone, ceai verde, acid ferulic, L-carnosine) pentru a mentine sanatatea optima a pielii, este o arma 3 in 1 pe care o avem impotriva orasului.

prevage-elizabeth-arden-debenhams-beautyandatwist-2016-yves hajjar

 

Voi ce parere aveti despre produsele Elizabeth Arden? Considerati ca merita investitia?

love beatrice beautyandatwist


You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *