Ghid de cadouri pentru EA – partea a 2-a

Asa cum am zis si in articolul anterior, in ghidul de cadouri mai budget-friendly pe care il puteti citi AICI, azi revin cu varianta mai luxury a ghidului, cu produse putin mai scumpe.

Cred ca cel mai usor este sa cumperi cadou de Craciun unei pasionate de make-up, deoarece sunt atatea magazine in fiecare oras, si atatea posibilitati de shopping online incat singura piedica probabila e bugetul. Sunt sigura ca daca intrati in Sephora, Douglas sau Mariounnaud, oriunde aruncati privirea gasiti ceva perfect pentru acelea dintre noi care suntem make-up-junkies.

La fel ca in fiecare an, in perioada sarbatorilor fiecare companie scoate seturi cadou ale produselor lor, fie ca este vorba de parfumuri, produse de machiaj sau produse de ingrijire a corpului. Cele mai faimoase si cele care mi-au atras si mie atentia sunt seturile cadou de la Too Faced pe care le puteti gasi in magazinele Sephora si pe care, daca Mos Craciun imi citeste blogul, sa stie ca le vreau si eu sub brad. Doua dintre cele mai frumoase mi se parĀ Grande Hotel Cafe in care, practic, sunt 3 palete de machiaj cu cate 6 farduri si un blush, si setul Christmas in New York, care contine 21 de farduri dintre care 3 sunt mai mari, duble ca marime fata de restul fardurilor din paleta, un blush, un bronzer si o pudra iluminatoare, iar pe langa acestea mai contine un rimel travel size Better Than Sex, o baza de pleoape travel size Shadow Insurance si un ruj lichid Melted Chocolate in nuanta Milkshake.

toofacednoel2016-christmas-grandhotelcafe-beautyandatwist-ghid-de-cadouri-craciun2016

In articolul anterior am scris despre cadourile personalizate si despre cadourile gen gift basket sau mason jar gift. Acelasi lucru il puteti face si in cazul de fata, iar o idee foarte buna mi se pare sa folositi produse de la un singur brand, de exemplu de la Melkior. Fardurile lor sunt unele dintre preferatele mele, sunt foarte pigmentate, culorile sunt pe gustul oricui, iar marimea lor este de 2 ori mai mare ca a altor farduri, fie ele mono sau intr-o paleta, deci raportul valoare/cantitate este mai bun. Intr-un asemenea cosulet puteti pune o paleta de machiaj de la Melkior, fie de 6, 12 sau 24 de farduri, un ruj (care la fel, este printre preferatele mele fiind foarte rezistente), iar acum ca au lansat rezerve pentru pudra, puteti sa formati o paleta cu o pudra de contur, una de iluminare, o pudra de fata si una bronzanta. Pe langa aceste produse puteti sa mai puneti niste seturi de gene false, lacuri de unghii sau pensule si sunt sigura ca cine va primi un asemenea cadou va fi foarte fericita.

Un cadou potrivit pentru orice femeie este un parfum. Desigur, un parfum poate fi ceva foarte personal, dar daca stiti cat de cat gusturile persoanei respective, sau stiti ca ii place un parfum anume, atunci poate fi cadoul perfect. La fel ca si in cazul cosmeticelor, in parfumerii gasitiĀ foarte multe seturi cadou, care pe langa parfum, ofera si lotiunea de corp sau gelul de dus din aceeasi gama. Oferte foarte bune gasiti atat in magazinele online, cum ar fi LeFragrance, de unde sigur sub bradul meu vor fi cateva parfumuri, cat si in magazinele fizice, cum ar fi Sephora, Douglas sau Mariounnaud.

ghid-de-cadouri-beauyandatwist-decembrie-2016-christmas-sephora-lefragrance-my-burberry-la-vie-est-belle-good-girl-carolina-herrera-signorina-misteriosa-olympea-prada-femme-gift-set

Cred ca pana acum toata lumea a auzit de bijuteriile Pandora si orice femeie viseaza la ceva de la ei. Colectia de Craciun este absolut feerica si sunt sigura ca doamnele voastre se vor bucura de cate o bratara cu talismane Pandora, sau de ce nu, un set cu cercei si colier. Preturile sunt intr-adevar putin mai piperate, dar calitatatea si frumusetea produselor fac sa merite banii.
pandora-winter-2016-collection-beautyandatwist-gift-guide-ghid-de-cadouri-craciun2016

Ca sa ramanem tot in sfera accesoriilor si a bijuteriilor, ceasurile sunt un cadou excelent pentru orice doamna sau domnisoara mai ales in vremurile acestea cand totul este pe repede inainte si suntem mereu cu ochii pe ceas. Oferta e vasta, iar in magazinele Splend’Or, Kultho, Be In Time sau B&B Collection sau online AICI veti avea de unde alege, fie ca va doriti un ceas mai elegant sau mai sport, mai mic sau mai mare.

ghid-de-cadouri-decembrie-2016-christmas-gift-guide-fossil-marc-jacobs-michael-kors-skagen-jacqueline

Draga Mosule, eu am fost cuminte anul acesta si sunt sigura ca si cine citeste articolul acesta a fost, asa ca, meritam cadouri frumoase nu?

Voi v-ati facut lista de cadouri? Ce vreti si ce cumparati?

love beatrice beautyandatwist

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *