Sephora Honey Lip Scrub

De curand, cei de la Sephora au lansat o noua colectie Made in Sephora destinata ingrijirii tenului. Colectia de care va vorbesc cuprinde 6 creme de curatare a tenului, 6 ape micelare, 6 pachete de servetele demachiante, toate in format de calatorie, cu extract de apa de cocos, trandafir, yuzu, rodie, ceai verde si carbune. Dar pe langa asta, au lansat si o colectie de balsamuri de buze si un lip scrub cu miere.

sephora-lip-balm-and-scrub-made-in-sephora-beautyandatwist-february-2017

Dintre toate produsele, cel mai mult mi-a atras atentia exfoliantul de buze, asa ca am pus rapid mana pe el, fiind exact ceea ce aveau nevoie buzele mele in acest moment.

Produsul in sine vine intr-un recipient ca al unui balsam de buze, ceea ce il face mult mai igienic nefiind nevoie sa bagati degetul direct intr-o cutiuta pentru a-l intinde pe buze.

made-in-sephora-honey-lip-scrub-sephora-beautyandatwist-february-2017

Exfoliantul de buze are o aroma dulceaga de miele si contine niste particule fine de zahar care ajuta la indepartarea zonelor uscate ale buzelor, fara sa irite sau sa raneasca buzele. Dupa aplicare netezeste si catifeleaza buzele, pregatindu-le pentru aplicarea produsului de ingrijire sau de machiaj.

Ca o mentiune, daca aveti buzele foarte, foarte uscate s-ar putea ca acest exfoliant sa nu fie suficient de puternic pentru voi, avand in vedere ca particulele de zahar sunt destul de fine.

Mie imi place sa il folosesc in combinatie cu un balsam de buze mai hidratant; prima data aplic balsamul de buze, il las 5 minute pentru a inmuia zonele uscate ale buzelor, sterg apoi cu un servetel uscat excesul si abia dupa aceea aplic exfoliantul de buze Sephora. In acest fel, buzele mele raman suple si catifelate.

made-in-sephora-honey-lip-scrub-sephora-beautyandatwist-february-2017

 

Puteti gasi exfoliantul de buze in toate magazinele Sephora sau online, la pretul de 23 de lei.

 

Ati mai folosit vreodata un exfoliant de buze? Daca da, il cumparati sau il faceti voi?

love beatrice beautyandatwist

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *