Produse impotriva caderii parului || Vegis.ro

In luna august am primit spre testare doua produse Viva Natura impotriva caderii parului. Produsele au venit exact cand trebuia, deoarece caderea parului era in plina desfasurare si era o problema careia incercam sa ii gasesc o solutie.

Solutia a venit de la Vegis.ro si a constat in doua produse pentru ingrijirea parului de la Viva Natura destinate caderii parului, si anume Samponul Natural cu Lamaie si Argan pentru par normal si gras si Crema Impotriva Caderii Parului cu extracte naturale si petrol.

Experienta mea cu aceasta problema nu este una extrem de ingrijoratoare, in sensul ca, daca imi trec mana prin par ocazional, nu raman cu smocuri de par in palma, dar cand il spal, inca de sub dus, cand il clatesc, raman cu niste par in mana, iar apoi cand il usuc si il pieptan, mai scot inca un ghemotoc de par de pe Tangle Teezer. Stiu ca este normal ca, pe parcursul zilei sa pierdem niste fire de par, la fel ca si pielea, folicului pilos se regenereaza o data la cateva zile, dar e o problema cand ramai cu mai multe fire de par in mana fata de cate te astepti.

Samponul Natural cu Lamaie si Argan pentru par normal si gras

Aproape am terminat samponul cu lamaie si argan si am asteptat pana in momentul acesta pentru a-i face un review pentru a vedea daca functioneaza sau nu. Este primul produs Viva Natura pe care l-am incercat vreodata, dar sigur nu va fi ultimul.

Imi place foarte mult acest sampon, aceasta a fost si prima impresie despre el, dar vroiam sa ma conving daca ajuta sau nu in legatura cu, caderea parului.

Samponul este recomandat pentru toate tipurile de par, deoarece ajuta la cresterea sanatoasa a parului prin hranirea foliculilor de par si imbunatatirea circulatiei capilare a scalpului, contribuind astfel la absortia nutirientilor, vitaminelor, mineralelor si antioxidantilor ce reduc efectele radicalilor liberi.

Dupa utilizare lasa parul foarte lucios si plin de volum, acesta fiind si unul din motivele pentru care l-as recumpara, chiar daca nu ar fi redus caderea parului. Norocul face ca acest sampon chiar functioneaza impotriva caderii parului. Acum, dupa o luna de utilizare pot sa spun sigur ca vad o reducere a firelor de par pierdute in urma pieptanarii, facand parul mai puternic si mai sanatos.

Pentru un efect mai rapid si de lunga durata este recomandata utilizarea lui impreuna cu Crema Impotriva Caderii Parului cu extracte naturale si Petrol. Samponul trebuie aplicat de doua ori pe parul umed, la prima aplicare se maseaza samponul si apoi se clateste, iar la a doua aplicare se lasa cateva minute pentru a actiona si abia apoi se clateste.

Crema Impotriva Caderii Parului cu extracte naturale si Petrol

Inca de cand erma mica stiam ca unul din remediile impotriva caderii parului era petrolul, desi nu am inteles niciodata cum trebuie aplicat, asa ca m-am tinut departe de el.

Aceasta crema impotriva caderii parului de la Viva Natura contine o fractie speciala obtinuta din petrol ceea ce face utilizarea ei sigura si foarte usoara si care intareste si hraneste firul de par.

Pe langa petrol, aceasta crema contine si o multime de extracte naturale din plante care se completeaza si se potenteaza reciproc: mesteacanul stimuleaza cresterea parului, regleaza functionarea glandelor seboreice, previne aparitia matretii, brusturele este indicat contra caderii parului, degreseaza si dezinfecteaza pielea capului, regenerand-o, in timp urzica contine substante active care stimuleaza foliculul pilos si sinteza de cheratina, rezultand astfel un fir de par mai gros si mai rezistent, previne si trateaza micozele pielii capului, iar radacina de iarba mare se foloseste contra mancarimii scalpului.

Aplicarea cremei se face inainte de spalarea parului, se aplica la radacina firelor de par, dar si pe intreaga lor lungime. Se maseaza energic pielea capului, apoi se mentine de la 10 pana la maxim 45 minute, apoi se spala cu sampon si se aplica, dupa preferinte, masca sau balsam de par.

Este posibil ca aceasta crema sa schimbe usor culoarea parului vopsit, de aceea eu o folosesc doar o data pe saptamana, si uneori sa ramana un miros specific de petrol pe par, dar eu nu am simtit nimic, mai ales ca folosesc si masca de par dupa aceea.

Desi la inceput am fost sceptica in legatura cu produsele impotriva caderii parului, am ramas extrem de placut impresionata dupa folosirea lor si cu siguranta le voi recumpara, samponul este de acum unul dintre produsele mele preferate in materie de ingrijirea parului.

Ambele produse le gasiti pe Vegis.ro si au preturi cuprinse intre 21 si 25 lei, iar produsele ajung la voi in cel mai scurt timp, 24-48h. Experienta mea cu produsele comandate de pe Vegis.ro a fost intotdeauna una foarte buna, iar produsele au venit ambalate impecabil in folii de protectie.

 

Ati incercat produsele Viva Natura? Daca da, cum vi s-au parut? Ce parere aveti in general despre produsele naturale pentru ingrijirea parului?

You may also like

2 Comments

  1. Am încercat doar pastele de dinți Viva Natura și am fost mulțumită de ele. Imi place sa folosesc produse cat mai naturale pentru îngrijirea parului, de exemplu șampon care sa nu conțină sulfați, parabeni, silicon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *