Beauty Swap By Beauty Barometer Editia 8

Pentru mine, luna noiembrie a inceput extrem de frumos, si anume cu un Beauty Swap, organizat de catre Ana Maria Tatucu, de la Beauty Barometer, si ca de obicei, a fost o intalnire intre fete, plina de ceai si biscuiti deliciosi, si o multime de cosmetice.

Gazda evenimentului a fost ceainaria Infinitea, unde timpul s-a oprit in loc, si unde intr-o atmosfera relaxanta, prietenoasa si cozy, ne-am intalnit noi, cateva bloggerite/vloggerite de beauty si am facut schimb de produse, schimb de pasiuni si schimb de idei.

Desi poate pentru unele persoane pare ciudat sa ne schimbam produsele cosmetice intre noi, sunt produse pe care fiecare le avem in plus sau poate nu ni s-au potrivit si astfel, le dam spre o casa ma buna. In acest mod descoperim produse noi, pe care poate, in mod normal nu le-am fi incercat, sau poate unele ar fi fost peste bugetul nostru.

Cu ocazia intalnirii noastre am descoperit si noile produse lansate de catre Marionnaud, produse extrem de dragute si perfecte pentru sarbatorile de Craciun. Produsele se gasesc deja in magazine, iar pana in 19 noiembrie, inclusiv, aveti 25% reducere la toate produsele, fiind oferta de Black Friday.

Ca sa vedeti putin atmosfera de acolo si cat de bine ne-am simtit, va las mai jos pozele din seara aceea, pozele fiind facute de catre Cristina :).

Dupa cum va ziceam, noile colectii Marionnaud sunt deja in magazine si sunt superbe, sunt sigura ca nu veti da gres cu ele daca le alegeti ca si cadou de Craciun pentru cineva drag. Cateva dintre ele le puteti vedea mai jos 🙂

 

Cum vi se par noile produse Marionnaud? Nu-i asa ca sunt foarte dragute?

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *