Yves Rocher Ruj Absolut Mat || Review + Swatch

Saptamana aceasta, cei de la Yves Rocher au lansat noua colectie de rujuri mate din gama Absolut Mat, in niste culori superbe, perfecte pentru sezonul rece, pentru un machiaj de zi sau unul mai elegant.

M-am bucurat enorm cand am primit intreaga colectie si am fost foarte incantata cand le-am incercat si au fost la fel de bune pe cat ma asteptam. Sunt niste rujuri extrem de pigmentate, acoperind intreaga buza dintr-un singur strat.

Pentru mine rujurile sunt accesoriul perfect, fara ele mi se pare ca machiajul este incomplet si nu ies niciodata din casa fara sa ma asigur ca aplicarea lui a fost perfecta. Bine-nteles, din aceasta cauza, in orice moment al zilei, in geanta mea sunt cel putin 3-4 produse de acest tip, iar de acum incolo se adauga si unul din noile rujuri Absolut Mat.

Cu toate stim ca un ruj mat, dar care sa nu usuce buzele, si totusi sa fie rezistent, este cam greu de gasit uneori, mai ales daca nu este ruj lichid, dar cei de la Yves Rocher au facut o treaba grozava cu formularea acestor noi rujuri, fiind exact ceea ce avem nevoie: un ruj mat, dar cremos care sa nu usuce buzele, fiind imbogatit cu ulei de camelie si, sa reziste timp indelungat.

 

Swatch-uri pentru nuantele 150, 152, 156 si 157

In gama aceasta fiind 8 nuante, variind de la roz-magenta, pana la rosu-visiniu, gasim o nuanta potrivita pentru toata lumea.

Ambalajul este unul foarte elegant, auriu, cu o inchidere etansa, lucru foarte important pentru mine, deoarece  nu e nimic mai obositor decat sa stau cu gandul ca mi se va deschide rujul in geanta si imi voi pata toate lucrurile din ea. Cu rujurile Yves Rocher nu am problema aceasta.

Nuanta superba de rosu de pe buze este nr. 156.

Asemenea celorlalte produse Yves Rocher, noile rujuri nu contin parabeni si silicon, si le puteti gasi in magazinele fizice Yves Rocher si online la pretul de 54 de lei.

Si, pentru ca un lucru bun nu vine niciodata singur, pe Instagram am un concurs dragut pentru voi prin care va voi oferi 4 dintre cele 8 rujuri Absolut Mat. Tot ce trebuie sa faceti este sa respectati pasii din poza de pe Instagram, pe care o gasiti si mai jos :).

 

Sper sa va inscrieti la concurs pentru a putea incerca si voi unul din noile rujuri Yves Rocher, sa fie arma voastra secreta pentru Valentine’s Day 🙂

You may also like

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *