New brand in down – SESDERMA


Zilele acestea s-a lansat pe piata din Romania un nou brand de dermatocosmetice, si anume Sesderma. Cu originea in Valencia, Spania, compania Sesderma condusă de dr. Gabriel Serrano a ajuns si la noi, ceea ce nu poate decât să mă bucure nespus.

Vineri am făcut si eu cunoștiință cu produsele Sesderma si mi se par fascinante, mai ales din lucrul de vedere al unui student la medicina pasionat de dermatologie.

Compania Sesderma a fost printre primele companii care au folosit nanotehnologia in dezvoltarea produselor, pentru a putea aduce pe piata cele mai revolutionare produse pentru tratarea diverselor probleme ale pielii, atât de suprafață, cat si de profunzime.

Datorită nanotehnologiei, substanțele active sunt încapsulate in nanolipozomi care faciliteaza transportul si pătrunderea produsului în profunzimea pielii, dar si stabilitatea acestora, multe din produse avand ca ingrediente principale substanțe fotosensibile.Compania are două linii principale, Sesderma, a cărei produse sunt disponibile direct consumatorului, cat si Mediderma, care este destinata specialistilor in dermato-estetica si o vom gasi exclusiv in cabinetele medicale.

In ultimii ani a avut loc un boom pe piata de cosmetice, a produselor cu vitamina C de la diferite branduri, si bineinteles, cea mai mai vanduta gama de produse Sesderma este C-VIT. C-VIT este o linie de produse care au in componenta Vitamina C, un puternic antioxidant, care reda luminozitatea si vitalitatea tenului, combatand in acelasi timp semnele de imbatranire ale tenului si hiperpigmentarea.

 

O alta gama de produse foarte iubita si bine vanduta este cea cu nano retinol, Retiage, cu 3 tipuri de retinol incapsulate in lipozomi. La fel ca si cu vitamina C, din ce in ce mai multa lume cauta informatii si cunoaste beneficiile atat a antioxidantilor, cat si a produselor cu retinol si isi formeaza o rutina de ingrijire a tenului in mai multi pasi si cat mai corecta.

Produsele Sesderma le vom gasi de acum in farmacii, prima data in Bucuresti, iar ulterior si in celelalte orase mari din tara. In portofoliul lor gasim com gasi o multime de produse, de la produse pentru ingrijirea fetei cu vitamina C, retinol, acid tranexamic sau alte substante active, pana la produse pentru protectie solara, pentru ingrijirea corpului, produse destinate dermatitei atopice, psoriasis, vitiligo, etc, iar pretul mediul al produselor va fi de aproximativ 25 euro.

 

Ce parere aveti despre noul brand lansat in Romania? Sunteti curioase sa incercati produsele lor? Daca da, care?


You may also like

9 Comments

  1. Nu am auzit până acum de Sesdema. Aș încercaprodusele pentru protecție solară,căci până acum nu am găsit nimic care să mă mulțumească în acest sens. Probabil ar trebui să încep să mă gândesc și la cele pentru îngrijirea feței, însă tot nu aș renunța la unturile și uleiurile vegetale.

  2. Acum aud pentru prima data despre aceste produse. Mi-a atras atentia Sederma c-vit, in special serumul. Ma voi uita in farmacii dupa ele. Trebuie sa le incerc si eu. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *