La mare, la soare, pe plaja Sensiblu


In ultimii ani, am facut in asa fel incat in fiecare vara sa petrec cateva zile pe litoralul romanesc. Chiar daca de la an la an durata concediului variaza, eu sunt fericita si daca ajung doar o zi la mare, cat sa aud marea si sa ii simt briza, iar nisipul fierbinte sa imi aline talpile.

Cand am primit invitatia celor de la Tonic Advertising si Sensiblu pentru o escapada de o zi la mare, am fost cea mai incantata. De cate ori ai ocazia sa iti iei o pauza de respiro si sa fugi la Mamaia pentru o zi?

Asa ca, in mijlocul saptamanii, am petrecut o zi superba pe plaja Sensiblu din Mamaia, alaturi de o multime de fete frumoase, atat in interior, cat si in exterior. Pentru mine a fost prima data cand am pasit pe plaja Sensiblu, dar cu siguranta nu va fi ultima. Nisipul fin, plaja curata, marea linistita m-au cucerit din prima si ma voi reintoarce cu siguranta, iar si iar.

Cu aceasta ocazie s-a deschis sezonul estival pe plaja Sensiblu, care este situata in apropierea cazinoului din Mamaia si a farmaciei Sensiblu. Are o capacitate de 400 de sezlonguri si este perfecta pentru toata lumea, de la mic la mare, de la tanar la batran.

Pe plaja Sensiblu gasim activitati pentru toti, si te invita sa voci jolei, sa practici o sedinta relaxanta de yoga sau una antrenanta de zumba, iar pentru cei mici, este pregatita o zona speciala cu topogane gonflabile si jucarii pentru nisip.

Ca sa avem toate ingredientele unui concediu perfect si sa ne bucuram din plin de el, fara arsuri solare si insolatii, pe plaja vom gasi specialisti Sensiblu care va stau la dispozitie pentru orice intrebare legata de protectia solara si puteti chiar sa incercati produsele solare Apivita, L’Erbolario sau Avene, dar si produsele de ingrijire si curatare Trussa.

 

Voi unde va petreceti concediul vara aceasta? Dati o fuga pana la mare?


You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *