Tefal Access’ Steam || Review

In luna septembrie am primit spre testare de la Buzzstore noul steamer de la Tefal, Access’ Steam si m-am bucurat enorm deoarece am primit exact ceea ce vroiam sa incerc.

Personal, niciodata nu am fost foarte talentata la a calca haine si desi am incercat, de fiecare data iesea o mizerie, ce calcam pe o parte, facea cute pe cealalta parte, asa ca treptat am renuntat la ideea de calcator incercand sa imi usuc hainele pe umeras, sau cat de drept posibil, astfel incat sa nu fiu nevoita sa le calc, iar cand era imperios necesara utilizarea unui calcator, apelam la serviciile altcuiva mai talentat (ex. mama, prietene).

Dar pentru ca in curand voi fi medic cu acte in regula si trebuie sa am o tinuta prezentabila zi de zi, in mintea mea aveam doua optiuni: ori invat sa folosesc un calcator clasic, ori imi cumpar un steamer.

Norocul meu a fost ca am primit steamerul de la Buzzstore si de cum a ajuns coletul l-am si pus la treaba si am facut si un mic video demonstrativ astfel incat sa vedeti si voi cum functioneaza si ce optiuni are.

Steamerul, asa cum ii spune si numele, functioneaza pe baza de aburi, dar fiti cu bagare de seama, ca si aburii sunt fierbinti asa ca aveti mare grija cum manevrati aparatul cand il folositi deoarece e posibil sa va ardeti putin din neatentie (been there, done that).

Aparatul are un recipient pentru apa, care odata umplut, mie imi ajunge pentru a calca doua camasi, deci daca aveti mai multe haine de calcat deodata, e posibil sa umpleti recipientul de mai multe ori.

Pentru a vedea cum functioneaza, l-am incercat pe mai multe materiale, incepand de la bumbac si poliester, la rochii din matase si voal si draperii, si spre bucuria mea, a functionat la fel de bine pe toate.

Poate fi luat cu usurinta in calatorii avand un design practic si usor de depozitat, fiind usor de folosit, avand nevoie doar de apa si o priza, fara sa mai fie nevoie de masa de calcat.

Mie mi se pare un produs excelent, conceput exact pentru oameni ca mine, care nu vor sa stea sa calce haine, carora nu le place sau nu stiu cum sa foloseasca un calcator clasic, sau care sunt mai neindemanatici si care risca sa arda hainele uitand calcatorul pe ele (again, been there, done that), dar care totusi vor sa aiba hainele si o tinuta impecabila.

Noul Tefal Access’ Steam il puteti gasi pe mai multe site-uri online care comercializeaza electrocasnice si are un pret care variaza intre 210-320 lei, in functie de ofertele actuale de pe site-ul respectiv, avand un pret mai mult decat atractiv. Il puteti gasi AICI, AICI si AICI.

Multumesc din nou celor de la Buzzstore ca mi-au oferit sansa de a-l incerca si in modul acesta am gasit un calcator de haine potrivit pentru mine si care sa faca aceasta activitate mai placuta :).

 

Voi ati folosit un astfel de aparat? Daca da, cum vi se pare? Preferati steamer-ul sau un calcator clasic?

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *