Biotissima Rennescence Magnetic Mask || Review


Poate ati observat ca in 2018, trendul in materie de masti de fata a fost cel al mastilor magnetice, care mi-au atras repede atentia fiind un produs inedit in materie de ingrijire a pielii, un produs cu care eu nu ma mai intalnisem pana atunci.

Prima masca magnetică pe care am incercat-o este aceasta de la Life Care Biotissima Rennescence Magnetic Mask si mi se pare un produs extrem de interesant. Stiu ca mai sunt câteva branduri care au asemenea măști, dar pana acum nu folosisem asa ceva.

Aceasta masca are o formulă bazată pe particule de fier si este îmbogățită cu Matrixyl 3000, un complex format din 2 peptide care promite să ajute sinteza de colagen din piele pentru ca tenul sa fie mai elastic, mai puternic si mai tânăr. Pe lângă Matrixyl 3000, aceasta masca mai are în compozitie si un derivat de retinol, si anume retinil palmitat, care ajuta la regenerarea celulară (cell turnover). Fiind un ester al retinolului, retinil palmitatul este un ingredient mai bland si mai usor de folosit, chiar si de cei cu pielea sensibilă.

Deoarece este îmbogățită și cu uleiuri nutritive, cum este si cel de jojoba, are un efect hidratant si lasa pielea catifelată și suplă, iar acum cand este foarte frig afară si pielea noastra suferă din această cauza, este excelenta pentru un plus de hidratare.

Aceasta masca se foloseste de două ori pe săptămână si se lasa sa actioneze cam 5 minute, iar după aceea se îndepărtează cu ajutorul magnetului înfășurat intr-un șervețel. Restul de produs il masez in piele si pielea mea ramane super hidratata.

Recomandarea mea este sa folositi o crema cu spf in fiecare zi, dar mai ales cand folositi produse cu retinol (sau derivati) pentru a avea o piele sănătoasă ❤.

Pana la sfarsitul lunii ianuarie puteti gasi aceasta masca la reducere pe site-ul celor de la Life Care, impreuna cu o multime de alte produse.

Daca vreti sa stiti si ce alte produse folosesc eu de la Life Care, va las mai jos un articol cu recomandari de produse, mai ales daca sunteti in cautare de ceva nou, dar bun.

4 produse preferate de la Life Care

 

Voi ce parere aveti despre acest tip de masca? Cum vi se pare? Ati incercat pana acum masti magnetice?


You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *