Amenajarea balconului cu FAVI.ro

Acum ca a venit vara, petrec din ce in ce mai mult timp pe balcon, ba ca sa citesc, ba ca sa imi beau cafeaua. Fiind un spatiu in care imi petrec timpul liber, vreau sa il decorez si amenajez astfel incat sa fie oaza mea de relaxare. Bineinteles, inspiratia mi-am cautat-o online, atat pe Pinterest, cat si pe site-urile de design interior/exterior si unul dintre acestea este FAVI.ro

sursa poza: Pinterest

Ce imi doresc eu de la spatiul acesta? Sa fie unul cozy si relaxant, usor izolat de ochii lumii si de soarele puternic, si unde pot sa ma bucur linistita de o cafea sau o carte buna.

Cautand pe Pinterest, am dat de niste balcoane amenajate superb care m-au pus pe ganduri: cum pot sa am si eu un asemenea balcon, dar cu un buget rezonabil? Raspunsul a venit de la FAVI unde am gasit niste articole pentru balcon foarte dragute, incepand de la paravan de bambus, pe care il putem pune pe marginea exterioara a balconului pentru a oferi intimitatea necesara, ferindu-ne de ochii trecatorilor si a vecinilor, pana la masuta cu scaune pentru a ne bea cafeaua, fotolii pufoase pentru a citi relaxati, dar si jardiniere cu flori pentru a ne simti ca in mijlocul unei gradini.

sursa poza: Pinterest

De ce mi-a placut atat de mult FAVI? Pentru ca in primul rand sunt un online shopper si de cele mai multe ori nu imi permite timpul sa ma plimb prin magazine, la o simpla cautare pe site am gasit tot ce ma interesa, si nu in ultimul rand, preturile sunt pentru orice buzunar.

 

Care e coltisorul vostru preferat din casa? Unde va relaxati cu o cafea si carte interesanta?

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *