Momente cozy de toamna cu Favi.ro


Sunt in plina reamenajare a apartamentului, asa ca toata ziua caut in lung si lat prin toate colturile internetului, elemente de mobilier si decoratiuni care sa ofere un vibe cozy noului apartament si care sa ne reprezinte., asa ca Favi.ro este un site pe care il accesez aproape zilnic in cautare de inspiratie si pentru sesiunile de shopping ulterioare. De ce? Pentru ca e o platforma care reuneste mai multe site-uri de amenajari interioare si decoratiuni si imi ofera totul la un loc, iar eu nu trebuie decat sa stiu ce vreau.

Intregul vibe al noului apartament va fi unul de relaxare, care sa imi permita evadarea din lumea agitata a spitalului, iar problemele zilei sa ramana la usa. Si pentru ca suntem in plina toamna, asta inseamna ca zilele vor fi petrecute pe canapea, alaturi de perne si paturi pufoase, lumanari aromate cu cel mai delicios iz de toamna, cafea sau ceaiuri fierbinti si, nelipsitul Netflix&Chill.

De cateva zile incerc sa caut canapeaua perfecta care sa fie suficient de mare pentru amandoi, sa fie moale si comoda, dar in acelasi timp sa ne reprezinte si sa fie elementul central al sufrageriei. Cea mai interesanta canapea pe care am vazut-o pana acum este aceasta de la The Home (atentie! pret foarte piperat pentru o canapea), dar care imi da cel mai cozy vibe cu putinta cu toate pernele acelea pe ea si mi se pare elementul perfect pentru movie nights si pentru weekenduri pierdute pe Netflix.

Langa o canapea super cozy pe care iti petreci toata ziua, merge perfect o masuta de cafea pe care sa o umpli… bineinteles, cu cani de cafea sau ceai fierbinte, iar aceasta de pe Diva Home este perfecta ca si dimensiune si stil, se potriveste cu cromatica apartamentului si e stylish enough pentru amandoi.

 

Telefonul imi este plin de poze pentru inspiratie Pinterest-like, asa cum este imaginea de mai sus, si abia astept sa imi decorez sufrageria in cel mai cozy si relaxant vibe, perfect pentru toamna si iarna ♥

Voi cum va pregatiti apartamentul pentru toamna si zile ploioase petrecute sub paturi groase si in arome delicioase ? ♥


You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *