Vichy Solar Protective Water || SPF cu acid hialuronic


In fiecare vara suntem in cautarea produsului cu SPF perfect, cel care sa bifeze toate casutele din lista noastra de cerinte: sa aiba protectie cat mai mare, sa nu lase film gras la suprafata pielii, sa asigure protectie UVB si UVA, sa nu fie lipicios, sa hidrateze pielea. Se pare ca noul spf de la Vichy Solar Protective Water le indeplineste pe toate, plus (!) este imbogatit cu acid hialuronic.

Sper ca pana acum, toata lumea intelege necesitatea folosirii unui produs cu protectie solara pe tot timpul anului, nu doar vara, si nu doar cand mergem la mare sau la piscina, iar despre asta am scris mai multe AICI. Soarele e din ce in ce mai puternic si desi, in timpul iernii putem folosi SPF doar pe fata (in rest avem straturi peste straturi de haine), in timpul verii avem pielea expusa si stam mult in aer liber. De aceea, utilizarea unui produs cu SPF cu o textura lejera ne va face sa il aplicam mai cu drag si mai cu spor.

Vichy Capital Soleil Solar Protective Water ofera atat protectie impotriva razelor UVB, cat si impotriva celor UVA, prin filtrele chimice pe care le contine. Textura apoasa a acestuia il face foarte usor de folosit si lasa o senzatie racoroasa si de prospetime in momentul aplicarii. Pe langa aceasta, ofera si o hidratare in plus datorita acidului hialuronic si a vitaminei E din compozitie, in felul acesta avem pielea protejata, dar si hidratata.

Desi este un produs rezistent la apa si la transpiratie, recomandarea mea este sa il aplicati o data la 2 ore sau de fiecare data cand iesiti din apa, pentru a asigura o protectie indelungata.

In aceasta gama de la Vichy putem gasi atat produse cu SPF 50, cat si cu SPF 30, iar cel cu SPF 30 este o varianta simpla, cu acid hialuronic, dar si o varianta cu beta-caroten, care asigura un efect antioxidant si o usoara intensificare a bronzului.

Nu stiu unde si daca vom merge in concediu vara asta, dar cu siguranta, aceste produse vor fi langa mine constant cand stau pe balcon si citesc sau cand fac exercitii :).

 

 

 


You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *