Bobbi Brown || 3 produse preferate

Printre brandurile mele preferate se numara Bobbi Brown, find cap de afis la produsele de make-up high-end. Le-am descoperit acum 2-3 ani si de atunci m-am indragostit iremediabil de toate produsele lor.

Recent, cei de la Notino au introdus in portofoliul lor intreaga gama de produse Bobbi Brown, iar zilele aceste le gasiti cu 15% reducere, impreuna cu multe alte produse cu reduceri intre 10-25%.

Unele dintre produsele mele preferate (in general) sunt rujurile, asa ca de fiecare data cand vreau sa incerc un brand nou, primul produs pe care il cumpar este un ruj. Bobbi Brown au o gama larga de rujuri si gloss-uri, de la rujuri sheer, la rujuri hidratante, dar si mate. Pentru ca am trecut de mult de perioada in care purtam rujuri mate, rujul meu preferat este Bobbi Brown Luxe Lip Color, este extrem de placut pe buze, hidratant, dar foarte rezistent, foarte pigmentat si intr-o gama extinsa de culori, potrivite atat pentru zi cu zi, dar si pentru evenimente de seara.

Source Instagram @fashionismyfortee

Un alt produs preferat este fondul de ten Bobbi Brown Skin Long-Wear Weightless Foundation, un fond de ten cu acoperire buildable, dar care arata excelent pe ten atat in strat subtire, doar pentru uniformizarea tenului, dar si cu acoperire mare, pentru un machiaj mai sofisticat si de lunga durata. Imi place foarte mult ca este intr-o gama larga de nuante, incat poate oricine poate sa isi gaseasca nuanta potrivita. Textura este una fluida, nu incarca tenul, este noncomedogenic, incat poate fi purtat si sub masca de protectie, daca dorim.

Iluminatoarele Bobbi Brown sunt unele dintre cele mai frumoase iluminatoare pe care le am si pe care le-am incercat, putand fi folosite pentru o iluminare discreta, dar si intensa, in functie de preferintele fiecaruia. Lansat in 2001, iluminatorul Shimmer Bricks este unul dintre cele mai folosite si cel mai bine vandut produs Bobbi Brown, dar cu toate astea, preferatul meu ramane Bobbi Brown Highlighting Powder in nuanta Pink Glow. Este nuanta perfecta pentru un glow discret, asa cum imi doresc de obicei, aratand extraordinar pe pometi, in coltul intern al ochiului, sub spranceana, dar si pe pleoape pe post de fard de ochi stralucitor.

Desi iubesc toate produsele Bobbi Brown pe care le-am incercat, pe acestea 3 le recomand oricui vrea sa incerce ceva nou sau isi cauta produsele statement in rutina de make-up. Ambalajele mi se par elegante, classy, cu un vibe Chanel, iar calitatea este extraordinara.

 

Sunt curioasa daca voi ati incercat produsele Bobbi Brown si care sunt preferatele voastre.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *