Mascara waterproof – your bff this summer

Unul dintre produsele de machiaj staple din colectia mea, pe care il folosesc in fiecare zi, este rimelul. In timpul pandemiei, purtand masca de protectie tot timpul, rutina mea de make-up a fost una care a implicat foarte putine produse, dar pentru ca machiajul fetei a fost unul minim, am profitat si am incercat sa imi scot ochii in evidenta, asa ca cel mai folosit produs de make-up din ultimul an jumatate a fost rimelul si anume, rimelul waterproof.

Eu sunt fana a rimelurilor rezistente la apa pe tot parcursul anului, dar in timpul verii mi se pare indispensabil, iar combinat cu liftingul de gene, este tot ce ai nevoie in timpul verii.

In ultima vreme temperaturile au fost aproape insuportabile, ceea ce inseamna ca machiajul nostru a avut de suferit. Fiind sezonul zilelor la piscina si al vacantelor la mare, un rimel rezistent la apa este indispensabil. SPF din plin, putina pudra, un rimel waterproof si putin gloss si suntem pool/beach-ready.

Oferta de rimeluri este una foarte variata, pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele. Personal, eu prefer un rimel care sa dea volum, dar si lungime genelor, sa le incarce putin, sa fie un negru intens si sa se mentina intreaga zi.

Doua dintre preferatele mele sunt Maybelline The Falsies Lash Lift Waterproof, iar pentru zilele in care vreau sa ma simt bougie si sa ma rasfat folosesc Lancome Monsieur Big Waterproof .

Ambele rimeluri ofera un efect asemanator, cel de la Maybelline are o periuta curbata, cu fibre de diverse dimensiuni, care imbraca fiecare geana, dar nu le incarca atat de tare, iar cel de la Lancome ofera un efect putin mai dramatic genelor, mentinandu-le curbate intreaga zi, iar pigmentul este un negru intens.

Fiind rezistente la apa, ambele rimeluri rezista la temperaturi crescute, nu se intind pe pleoape si pot fi folosite cu succes la piscina sau la plaja.

In final, ambele rimeluri sunt si vor ramane preferatele mele, iar in functie de buget, sunt sigura ca se vor afla si in trusa voastra de make-up vara aceasta.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *