Vichy Mineral 89 || Doza zilnica de energie pentru ochi

In fiecare dimineata, pe langa cafeaua cea de toate zilele, imi doresc sa am la dispozitie un shot de cafea si energie si pentru zona ochilor, iar Vichy Mineral 89 Hyaluron Booster Eyes face exact acest lucru.

Avand o lista de ingrediente minimalista, dar si o compozitie hipoalergenica, Vichy Mineral 89 Hyaluron Booster Eyes este produsul perfect pentru persoanele cu piece sensibila sau purtatori de lentile de contact, asigurand o toleranta crescuta a produsului.

Desi are textura de  gel, acest produs este unul foarte hidratant, datorita acidului hialuronic din compozitie, dar si a untului de Shea, iar pielea din jurul ochilor este mult mai subtire decat cea din restul fetei, fiind mai predispusa la deshidratare, accentuand ridurile fine, acestea fiind netezite dupa utilizarea produsului.

Datorita cafeinei din compozitie, cearcanele si pungile de sub ochilor sunt diminuate, oferind un aspect proaspat si intinerit al tenului. De asemenea, combate agresiunile interne si externe, ca poluarea, stresul si oboseala.

Personal, imi place sa il folosesc atat dimineata, cat si seara, impreuna cu Vichy Mineral 89 pentru fata, pentru o hidratare intensa a intregii fete. In plus, este si un primer excelent pentru machiaj, ridurile fine sunt umplute si diminuate, iar fondul de ten si concealerul se aseaza perfect peste, iar in zilele de pamper imi place sa asociez boosterul de la Vichy cu o masca pentru ochi, efectul fiind cu atat mai evident iar pielea din zona ochilor fiind mult mai hidratata si plina.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *