Just a bit of Scandal || Jean Paul Gaultier | Beautyandatwist

Nu mai este nici o supriza pentru nimeni faptul ca parfumurile sunt printre lucrurile mele preferate de cumparat, de primit, de folosit. Ador faptul ca poti sa le schimb in functie de starea mea de spirit, in functie de outfit sau in functie de vremea de afara. Printre ultimele prfumuri intrate in colectia mea se numara Jean Paul Gaultier Scandal care, in scurt timp, a ajuns unul din preferatele mele pentru anumite ocazii.

Desi este promovat ca si un parfum sexy, seducator, cred ca acesta are doua fete, in functie de ipostaza in care este purtat.

Notele predominante sunt mierea, portocala rosie, patchouli, gardenie si caramel.

Parfumul exceleaza pe perioada rece, fiind un parfum gurmand, oferind o aura delicioasa persoanei care il poarta.

Acesta poate fi atat un parfum cozy si delicios, daca este purtat intr-o seara relaxanta, in care ne petrecem timpul alaturi de persoana draga, sau poate fi ultimul pas de in rutina de ingrijire fiind aplicat discret, dupa o baie relaxanta, pe o piele hidratata, oferind o stare de comfort inainte de culcare.

De asemenea, poate fi un parfum seducator, care completeaza un outfit pentru o seara in oras, fie cu persoana iubita, fie cu un grup de prietene.

Aplicat in exces poate sa fie usor innecacios, mai ales intr-un spatiu mic, inchis, de aceea nu consider ca este chiar un parfum people pleaser sau un parfum care poate fi purtat in orice anotimp sau la orice eveniment.

In schimb, daca iubiti parfumurile dulci, gurmante, delicioase, asemenea Lancome La Vie Est Belle sau Paco Rabane Olympea, Scandal este un parfum pe care merita sa il incercati si care, cel mai probabil, va deveni unul din preferatele voastre.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *