Nivea Lotiune Micelara 3 in 1

Cred ca sunt ultima persoana de pe Pamant care incearca aceasta lotiune micelara, dar eram (si sunt!) atat de multumita de iubitele mele lotiuni de la Bioderma si de la La Roche Posay incat am zis ca nu am nevoie de altceva, dar de dragul bloggingului (hihi, reason to buy stuff 😀 ) si de dragul de a incerca ceva mai ieftin pentru zilele negre ale portofelului, am zis sa o cumpar intr-o zi cand am vazut-o la reducere. A fost in oferta celor de la DM in aprilie si a fost undeva la 12 lei, un pret mai mult decat bun, iar la pret intreg nu trece de 20 de lei.

IMG_20150520_021939

Primul lucru care imi place foarte mult la aceasta lotiune e ambalajul. Imi place in mod special sticla ca e mai subtirica decat a altor lotiuni micelare, inclusiv cele gasite in supermarketuri, cum ar fi cele de la Garnier (care se gaseste doar in varianta de 400ml ceea ce o face mai dolofana). Fiind asa sleek, e mai usor de aruncat in bagaj cand sunteti pe fuga intr-o calatorie, e mai travel-friendly decat cele cu ambalaje grasute (cum e cea de la Bioderma) si mi-a fost mult mai usor sa o iau cu mine cand am mers acasa de Pasti.

Revenind la lotiunea propriu zisa, este minunata. Formula aceasta pentru ten normal este imbogatita cu dexpanthenol si ulei de samburi de strugure care hidrateaza in profunzime pielea si improspateaza tenul. Curata foarte bine machiajul, desi pentru un machiaj intens sau rezistent la apa, e posibil sa aveti nevoie de mai multe dischete imbibate cu lotiune micelara decat in mod normal, dar pentru un machiaj basic isi face foarte bine treaba.

Nu usuca tenul, nu lasa senzatia de piele care tine si nici o pelicula grasa la nivelul pielii. Deoarece am ochii sensibili la orice lucru care ii atinge si intotdeauna reusesc sa imi bag crema/gel/lotiune in ochi, nu a fost ceva nou ca mi-am dat cu prea multa lotiune micelara pe la ochi, dar spre norocul meu, nu am simtit deoarece nu irita deloc ochii.

IMG_20150520_022429

Dupa cum spuneam, desi imi iubesc dermatocosmeticele si intotdeauna intind mana prima data dupa ele, lotiunea micelara 3 in 1 de la Nivea ar putea sa le inlocuiasca usor, cel putin in calatorii. La un pret de 12-18 lei, nu ai cum sa gresesti cu aceasta lotiune, iar daca sunteti ca mine si treceti prin ape micelara ca…well… ca apa (I love myself, I’m so funny), uneori va mai ganditi inainte sa dati 50-60 de lei pe o micelara in fiecare luna, cand puteti da 20 pe una care face exact acelasi lucru.

All in all, e un produs minunat si am sa o recumpar cand am sa imi folosesc toata camara de lotiuni micelare :).

Va pup, B♥

You may also like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *