Produse Wet&Wild || Review

Daca ati vazut pe Instagram (ma puteti urmari AICI) sau pe Facebook, atunci stiti ca acum o saptamana-doua, Ani de la BeautyBarometer a fost Personal Shopper in magazinul Debenhams din Plaza Romania, asa ca fiind prin zona in ziua aceea, am zis sa dau si eu o fuga pana acolo sa vad ce lucruri interesante mai sunt si cum e experienta cu un personal shopper; care apropos, e foarte placut sa ai pe cineva langa tine care sa te indrume sa cumperi produsele mai potrivite tie decat sa te gandesti tu singura “Hmmm, oare asta cum o fii? Dar asta?”.

Wet&Wild coverall powder bare it all lipstick walking on eggshells eyeshadow palette

Magazinul era plin de tentatii si promotii, dar eu m-am oprit la standul de make-up, si mai exact la cel de la Wet&Wild. Multe fete din blogosfera spuneau de ceva vreme ca produsele Wet&Wild se gasesc deja in magazinele Kendra, dar eu cand am intrat in Kendra din Mega Mall, fetele din magazin habar nu aveau despre ce vorbesc. Nu stiu sincer daca in prezent s-au aprovizionat toate magazinele cu produse Wet&Wild, dar am sa ma interesez.

Brandul Wet&Wild este unul foarte popular in State, asta pentru calitatea produselor, dar cel mai mult pentru pretul lor. Multa lume spune ca unele produse sunt dupe pentru produse de make-up high-end, mult mai scumpe, si sunt disponibile la orice hypermarket, asa ca nu e nevoie de vizite speciale la Sephora pentru a le cumpara.

Vreau sa va spun ca standul Wet&Wild din Debenhams era foarte bine aprovizionat si erau testere la aproape toate produsele. Eu mi-am ales 3 produse,  un ruj, o pudra si o paleta de farduri, asta ca sa incerc ceva din fiecare categorie de produse.  Am ramas foarte placut impresionata de ele, mai ales de calitatea lor.

Rujul Mega Last Lip Color, in nuanta Bare it all, este un nude perfect pentru mine, nu e nici inchis, nici deschis, este exact nuanta “my lips but better”. Este extrem de cremos si pigmentat si are o rezistenta mai mare decat m-as fi asteptat, mentinandu-se foarte bine pe buze. Pe sfantul internet apare ca fiind dupe pentru rujul Mac Velvet Teddy. Singurul minus e ambalajul. Plasticul e cam ieftin si exista o probabilitate destul de mare sa se rupa capacul, dar pentru 14 lei nu prea poti avea pretentii. Avand in vedere calitatea produsului in sine, presupun ca pentru a pastra un pret mic, ambalajul a fost cel sacrificat.

wet&wild bare it all lipstick velvet teddy dupe beautyandatwist

Pudra Cover All in nuanta Fair este exact ceea ce ii trebuie tenului meu alb ca laptele. Este foarte fina si acopera exact cat trebuie, dar lasa un finish smooth al machiajului. Ceea ce ii lipseste e o oglinda, dar la fel ca si in cazul rujului, s-a cam taiat din calitatea ambalajului pentru a o pastra pe cea a produsului.

Paleta de farduri trio Walking On Eggshells este perfecta pentru un machiaj simplu, de zi cu zi, rapid in diminetile in care dormim prea mult. Fardurile sunt foarte pigmentate, mult mai mult decat m-as fi asteptat de la o paleta de 19 lei; singura nuanta dezamagitoare fiind cea pentru browbone care nu e la fel de intensa ca celelalte doua. In schimb, culoarea pentru crease e preferata mea, uneori o port de una singura, blenduita bine pe ploape si cu putin rimel machiajul ochilor e gata.swatch wet&wild bare it all lipstick walking on eggshells eyeshadow palette coverall pressed powder beautyandatwist

Acum sunt foarte curioasa sa incerc si alte produse Wet&Wild, mai ales mult laudatele iluminatoare si blushuri, iar rujuri stiu deja ca am sa imi mai cumpar si alte nuante!

Voua cum vi se par? Ati incercat pana acum produsele lor? Daca da, ce v-a placut si imi recomandati?

love beatrice beautyandatwist

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *