Comanda iHerb #4 2016

comanda iherb beautyandatwist

Sunt atatea lucruri in wishlist-ul de pe iHerb, incat as putea sa dau comanda in fiecare saptamana. Majoritatea produselor din comanda aceasta sunt lucruri pe care le vroiam de mult si sunt extrem de multumita de ele.

McCann’s Irish Oatmeal Maple&Brown Sugar *link* – am mai vorbit de produsul acesta intr-o alta comanda iHerb in care v-am zis ca are gust de cozonac cu nuca. L-am recumparat pentru ca imi place foarte mult si e foarte usor de pregatit dimineata la micul dejun cu niste fructe alaturi. L-am recomandat si in articolul cu ideile pentru un mic dejun rapid, pe care il puteti citi AICI.

Rishi Teahouse Matcha *link* – inca sunt in cautarea unei pudre de matcha bune, desi pe iHerb nu am prea gasit ceva care sa fie matcha 100% si la un pret cat de cat acceptabil. Inca nu am incercat varianta aceasta de la Rishi ca sa va spun exact ce si cum, dar a fost singurul produs cu cele mai bune review-uri, desi cantitatea e destul de mica, iar pretul nu e corespunzator cu gramajul.

Nubian Heritage Coconut&Papaya Soap *link* – intr-o alta comanda iHerb am avut varianta African Black Soap cu ovaz, aloe si vitamina E si imi place foarte mult pentru pielea mea atopica, asa ca am fost curioasa si de varianta cu cocos. Review-urile erau foarte bune si multa lume spunea ca dupa mai multe utilizari li s-a imbunatatit textura pielii. Vom vedea.

Physician’s Formula Butter Bronzer *link* – il vanez de cand l-au bagat pe site, dar intotdeauna a fost out of stock. Este bronzerul meu preferat, impreuna cu Hoola de la Benefit. Nu este foarte pigmentat de la prima aplicare, tocmai de aceea are un aspect natural, dar poate fi mai intens daca doriti. Nu are deloc subton portocaliu, iar pe o piele deschisa ca a mea, da cel mai natural bronz si un usor glow. Pe langa asta, miroase tropical, asa ca doar la mare si soare imi sta capul cand il folosesc.

Aveeno Daily Moisturizing Shower Gel *link* – unul dintre cele mai hidratante geluri de dus pe care le-am incercat si perfect pentru pielea atopica, perfect pentru persoanele cu keratosis pilaris sau pitiriasis versicolor. Isi merita toti banii. Daca va stiti cu probleme dermatologice, cum ar fi cele enumerate mai sus, sau eczeme, incercati macar o data gelul acesta de dus si veti vedea cat de hidratata va lasa pielea.

eucerin eczema relief iherb beautyandatwist comanda iherb

Eucerin EczemaRelief Body Creme *link*una dintre cele mai bune creme pentru pielea atopica, mai ales pentru cei care sufera de eczeme, keratosis pilaris, etc. Hidrateaza si protejeaza excelent pielea datorita extractului de ovaz coloidal (care este si ingredientul activ din crema), ajuta la diminuarea pruritului si a iritatiilor pielii. Este excelenta.

Daca va stiti cu probleme ale pielii, va recomand sa incercati atat gelul de dus Aveeno, cat si crema de corp Eucerin. Sunt un duo excelent, care merg perfect impreuna si merita sa le puneti in wishlist si sa dati o comanda pentru ele. Iar daca ar mai fi inca ceva care merita recomandat dintre toate produsele, este bronzerul de la Physician’s Formula. Cred ca acestea trei sunt produsele de care sunt cel mai multumita, din toate comenzile iHerb pe care le-am dat vreodata.

 

Cam acestea au fost ultimele lucruri pe care mi le-am comandat de pe iHerb. Daca sunteti la prima comanda puteti folosi codul NZQ156 pentru un discount de 5$ din totalul comezii. In privinta transportului, eu va recomand sa alegeti Airmail, care desi ajunge in aproximativ 2-3 saptamani, de obicei, vine la posta de care apartineti, costa aproximativ  16 lei si nu mai platiti taxe vamale si comisioane in plus, cum se intampla cu DHL. Asa ca, spor la shopping!

love beatrice beautyandatwist

You may also like

7 Comments

  1. Sa ne spui cum este Matcha, eu nu am putut sa beau nimic din ce am incercat pana acum, mi s-a parut groaznica. Ma gandesc ca ori nu faceam eu bine ceva, ori nu era pudra buna ori e ceva de genul “acquired taste”.

    1. Cred ca am sa ma alatur parerii tale despre matcha. Mi-a iesit groaznica :)). Am sa mai experimentez cu cantitatile, ca probabil am pus prea multa pudra si prea putina apa, dar a iesit ingrozitor de amara incat nu am putut sa beau deloc din ea. Mai vedem, mai incercam;

  2. Ai íncercat si oatmeal fárá zahár? E putin mai ciudat la ínceput dar te obisnuiesti cu timpul. Vreau si eu matcha, dar am zis cá nu mai cumpar nimic pana nu termin depozitul de ceai pe care il am.
    Cred ca miroase excelent sapunul ala pe care l-ai luat!
    Sa folosesti toate produsele cu placere!

    1. Te referi la fulgii de ovaz simpli care se gasesc in supermarket? Am incercat si din aia si de obicei imi puneam o banana mai coapta amestecata printre ei si ii indulcea putin, sau daca nu, puneam miere, altfel mi se parea foarte sec gustul. Mai trebuie sa experimentez cu matcha ca mi-a iesit ingrozitor de amar, cred ca am pus prea multa pudra si prea putina apa. Sapunul miroase asa a cocos si tropical, trebuie sa il incerci candva. Te pup!

  3. Si eu astept o comanda. Sunt curioasa daca o sa-ti placa varianta asta de matcha. Vreau si eu sa-mi iau, dar mi-e ca nu nimeresc ce trebuie.
    Am tot auzit despre sapunurile Nubian Heritage. Am citit numai lucruri bune, dar am zis ca mai astept sa vad ce si cum.

    Enjoy your goodies!

    1. Nu stiu ce sa zic de matcha asta, cred ca mai trebuie sa experimentez cu ea ca mi-a iesit ingrozitoare. A fost atat de amara incat mi s-a facut greata de la o gura de ceai :)). Cred totusi ca trebuie sa pun o cantitate mai mica de pudra si mai mare de apa, eu am incercat cu o lingurita de pudra si aprox. 250-300 ml apa si a iesit de prea intens gustul.
      Mie mi-a placut foarte mult African Black Soap de la Nubian Heritage, mai ales cand aveam pielea atopica, mi se parea ca o calmeaza. Acesta cu cocos si papaya, in schimb, miroase amazing!
      Te pup!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *