3 creme de ochi preferate

Stiu ca multe persoane au un fel de love-hate relationship cu unele creme de ochi, si recunosc ca asa eram si eu pana acum cativa ani. Nu sunt la o varsta la care sa am probleme cu ridurile, nici pe departe, dar totusi, in zona ochilor imi place sa folosesc o crema tintita asupra acestor probleme, mai mult pentru a preveni aparitia unor riduri de expresie in anii urmatori, deoarece in zona ochilor acestea apar cel mai repede.

Intr-adevar, daca folositi o crema buna si hidratanta pentru restul fetei puteti sa o folositi si in zona ochilor, mai ales daca este adecvata tenului sensibil. Dar cum eu nu folosesc produse anti-rid pentru restul fetei (pentru ca, sunt eu old-granny in suflet, dar din fericire nu si la fata), produsele pentru zona ochilor ma ajuta la acel something-something care previne putin aparitia ridurilor de expresie.

Cremele pe care le voi prezenta in articolul acesta sunt 3 dintre preferatele mele, pe care le folosesc in fiecare zi. Poate pare mult ca cineva sa foloseasca 3 creme diferite pentru ochi, pe zi, dar avand texturi diferite, doua le folosesc seara si una ziua inainte de machiaj.

Ivatherm  UNA Crema Anti-Aging Contur de Ochi

Imi place foarte mult sa folosesc crema aceasta dimineata, inainte de a ma machia. Hidrateaza foarte bine zona de sub ochi si se absoarbe repede, iar machiajul se aplica foarte usor peste.

Contine multe ingrediente benefice pielii, cum ar fi:

  • PhytoCellTecTM Alp Rose, un extract de celule stem vegetale creste vitalitatea si asigura protectia celulelor stem din piele, stimuleaza regenerarea epidermului si imbunatateste functia de bariera;
  • Matrixyl 3000, o combinatie de peptide care stimuleaza regenerarea matricei dermului si sinteza acidului hialuronic,  creste fermitatea pielii si are puternic efect hidratant;
  • Unt de Cupuacu cu rol in refacerea continutului in lipide al epidermului, antioxidant si puternic hidratant;
  • Apa termala Herculane care este bogata in minerale si oligoelemente esentiale, cu proprietati calmante si antiiritante;

Aceasta crema o puteti gasi in farmacii si pe site-ul Ivatherm AICI.

Kiehl’s Super Multi-Corrective Eye-Opening Serum

Dupa cum ii spune si numele, este un serum pentru imbunatatirea texturii pielii din jurul ochilor. Avand o textura usoara se absoarbe rapid in piele lasand-o hidratata si in timp, mult mai ferma si luminoasa. Eu o aplic intotdeauna seara in combinatie cu Kiehl’s Creamy Eye Treatment with Avocado pentru un plus de hidratare. 

Kiehl’s Creamy Eye Treatment with Avocado

Cred ca v-ati dat seama deja ca am o obsesie cu produsele Kiehl’s, la cat le ridic in slavi, nu-i asa? N-am ce sa fac, daca sunt atat de bune! Crema cu avocado nu face nicio exceptie. Si pe aceasta o aplic seara, impreuna cu serul pentru ochi de la Kiehl’s pentru o extra hidratare. Aceasta crema are cea mai interesanta textura din toate cate le-am incercat pana acum. La prima impresia pare foarte grasa si greu de lucrat cu ea, dar secretul este sa o incalziti putin intre degete inainte de a o aplica pe piele, in acest fel textura se schimba in una usor apoasa, care hidrateaza in profunzime pielea si o lasa vizibil mai supla.

Printre ingredientele cremei se afla:

  • Ulei de Avocado, puternic hidratand si care contine vitamina A, D, E si potasiu;
  • Beta-caroten, puternic antioxidant;
  • Unt de Shea, care hidrateaza si imbunatateste textura pielii.

Din pacate, produsele Kiehl’s se gasesc deocamdata doar in magazinele din Afi si Baneasa, din Bucuresti.

 

Sunt multe, sunt putine? Nu stiu. Cert este ca acestea sunt cremele mele preferate de ochi in momentul acesta si pe ele le folosesc zilnic. Voi ce crema de ochi folositi? Care e preferata voastra? Astept recomandarile voaste :).

love beatrice beautyandatwist

You may also like

4 Comments

    1. Eu sunt fana a tuturor produselor Kiehl’s pe care le-am incercat pana acum, iar crema de la Ivatherm a fost o descoperire foarte placuta, avand in vedere ca o luasem fara sa stiu ceva anume despre ea :D.

  1. E tentanta crema Una, o trec si eu pe lista. De la Kiehls nu am incercat decat putin din serumul Midnight Recovery. Acum ca si crema de ochi am Clinique All About Eyes Rich. E ok pentru partea de hidratare.

    1. Chiar o recomand, sa o incerci cand ai ocazia :). Poate cand le termin si eu pe ale mele, o sa incerc si eu crema de la Clinique ca de obicei m-am inteles foarte bine cu produsele Clinique.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *