Ce seriale am mai vazut in ultima vreme

Daca tot e weekend si cam mohorat afara, e momentul perfect pentru a va bucura de niste seriale noi alaturi de o cana de ceai fierbinte, asa ca m-am gandit sa va spun care sunt cele pe care le-am urmarit in ultima vreme, pe unele dintre ele le-am si terminat si abia astept sa apara noile sezoane.

Prefer sa vad filme doar la cinema, iar serialele acasa, de aceea de cele mai multe ori e modul meu de relaxare preferat, timp in care imi fac si o mini rutina de ingrijire a fetei, a corpului sau a unghiilor, in functie de ce am nevoie in momentul respectiv, dupa cum puteti vedea si AICI in articolul in care va povestesc ce fac eu pentru a ma relaxa :).

 

The Catch

Un serial care m-a prins destul de repede este The Catch, un serial de care am dat din greseala. Are tot ce trebuie pentru a face o seara de weekend completa: putina actiune, putina drama, putina comedie, iar protagonistele sunt foarte bine imbracate, deci perfect pentru inspiratie vestimentara :).

 

Grace and Frankie

Un serial extrem de amuzant, marca Netflix, creat de Marta Kauffmann, una din creatorii serialului Friends. Avand in vedere ca Friends este serialul meu preferat, nu e de mirare ca m-a prins rapid Grace and Frankie. Este vorba despre o prietenie mai ciudata a doua femei de 70 de ani care afla ca sotii lor sunt gay dupa 40 de ani de casnicie. Desi sunt persoane extrem de diferite, fiind in aceeasi situatie le apropie si invata impreuna sa se bucure la maxim de viata. Este si mai amuzant faptul ca fac toate lucrurile noi la 70 de ani. Fiecare episod are 30 de minute si e perfect de vizionat intr-o pauza de masa sau la sfarsit de zi.

 

Victoria

Acum, incep cu serialele istorice, primul dintre ele fiind Victoria. Evident, este vorba despre regina Victoria, despre cum a ajuns ea regina la o varsta atat de frageda si care au fost obstacolele peste care a trebuit sa treaca la inceputul domniei ei intr-o tara in curs de dezvoltare, la inceputul tehnologiei.

 

The Crown

Si ca sa trecem de la o regina la alta, The Crown este povestea reginei Elisabeta in primii ani de domnie. Mi-a placut extrem de mult serialul acesta, l-am terminat in cateva zile. Cred ca este serialul cu bugetul cel mai mare de la Netflix si chiar se vede asta in accesorii, in locatii, in tot. Dupa ce am vazut acest serial si citind in diverse articole ca cei care l-au creat s-au tinut de realitatea evenimentelor cat s-a putut, mi-am dat seama ca a fii regina parca nu e treaba atat de usoara pe cat pare.

 

Medici: Masters of Florence

Un alt serial istoric pe care l-am vazut saptamanile astea a fost Medici: Masters of Florence, evident despre dinastia De Medici. Printre protagonisti se afla Dustin Hoffman si Richard Madden care si-au jucat rolurile excelent. Fiind una dintre marile familii de bancheri din Florenta, viata lor era o continua drama politica a secolului 15, serialul fiind unul plin de actiune si intrigi.

 

 

Voi ce seriale ati mai vazut si v-au placut? Daca aveti recomandari pentru mine, chiar va rog sa mi le ziceti, intotdeauna sunt in cautare de seriale noi!

love beatrice beautyandatwist

 

You may also like

4 Comments

    1. Și eu ar trebui sa mă pun la punct cu Grey’s Anatomy ca nu m-am mai uitat de nu știu câte sezoane :P. Eu nu am auzit de The Shameless, îl pun pe lista 🙂

  1. Mulțumim pentru recomandări! Chiar sunt la zi cu toate serialele la care mă uit, inclusiv The Crown și Victoria. O să mă apuc de Medici: Masters of Florence pentru că eram obsedată de Michelangelo în liceu și cred că o să-mi placă! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *