L’Oreal Color Riche Matte || Review

Care este produsul vostru de make-up preferat? Pentru mine sunt rujurile. De aceea m-am bucurat foarte tare cand am primit noile rujuri L’Oreal Color Riche Matte spre testare.

Un machiaj, oricat de complex sau simplu ar fi, mi se pare incomplet fara a aplica un ruj, de aceea, intotdeauna sunt in cautarea rujului perfect, atat pentru un machiaj de zi cu zi, iar acum rujul perfect pentru toamna.

In fiecare an am asociat toamna cu nuantele de rosu, visiniu si de ce nu, cele de pruna, iar din ultima categorie am gasit unul care imi place foarte mult, si anume noul ruj L’Oreal Color Riche Matte in nuanta Plum Tuxedo.

Noile rujuri L’Oreal sunt extrem de cremoase, foarte pigmentate si desi sunt mate, nu usuca buzele fiind foarte usor de purtat si foarte confortabile.

Desi se transfera cand beti sau mancati ceva si nu se usuca in intregime mat ca si un ruj lichid, sunt foarte rezistente, la finalul zilei lasand o pata de culoare pe buze care le face mai vii si pline.

Modul in care am purtat eu acest ruj a fost in combinatie cu o tinuta all black, cu accente moto-rock, geaca de piele, botine negre, un machiaj simplu, dar cu gene accentuate de noul rimel L’Oreal Paradise Extatic (preferatul meu), putin tus negru si buze pline de culoare, fiind singura pata de culoare a tinutei.

Desi sunt fana inraita a look-ului all black/grunge, nu se potriveste fiecarui eveniment. Dar faptul ca acest ruj este extrem de versatil ma ajuta sa il incorporez intr-o alta tinuta, mai soft de data aceasta. Ma vad purtand acest ruj intr-o tinuta viitoare, la o nunta, usor aplicat pe buze, uniformizat cu degetul si putin gloss deasupra pentru a da impresia de buze mai pline si apetisante, in combinatie cu o rochie mov sau roz palid si niste pantofi stiletto nude ca si final touch.

De la stanga la dreapta: L’Oreal Color Riche Matte nuanta Blush in a Rush si Plum Tuxedo.

 

Voi ce preferati, rujurile puternice sau cele nude? Cum va vedeti purtand noile rujuri mate L’Oreal?

Daca ma urmariti pe restul mediilor de socializare, stiti ca am fost acceptata in cadrul Beauty Vlogging School organizata de catre L’Oreal. Daca va plac articolele mele si vreti sa ma ajutati cu un vot, o puteti face AICI (casuta cu “Beatrice Micula – Beautyandatwist.ro” si va voi fi extrem de recunoscatoare :).

You may also like

6 Comments

  1. Superbe nuantele <3. Mereu mi-au placut rujurile L'oreal. Ambele imi plac, nude cat si culorile puternice..depinde de zi/mood.
    Te puuup si multa bafta la scoala L'oreal. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *