Pink hair, don’t care || Wella Color Fresh Create

Daca ma urmariti pe Instagram, stiti ca la inceputul lunii am incercat noua vopsea de par de la Wella, Color Fresh Create si am ales sa incerc o nuanta de ROZ, Nu-dist Pink.

Am primit produsele spre testare la inceputul lunii iulie si am tot amanat incercarea lor deoarece fiind pana peste cap cu terminarea facultatii si cu poze de final, nu vroiam sa risc sa apar in poze cu o culoare super intensa a parului. Asa ca, atunci cand am avut un moment de respiro, am profitat si am incercat noile nuante Color Fresh Create. Cand e momentul sa ai culori nebune in par daca nu in timpul verii?

Portofoliul Color Fresh Create este format din 12 nuante vibrante si o nuanta fara pigment cu ajutorul careia puteti sa diminuati intensitatea colorii si sa o faceti mai pastelata.

Avand la baza tehnologia True-to-Tone, Color Fresh Create se estompeaza in timp si se transforma in nuante pastelate dupa fiecare spalare. Acest lucru este posibil datorita pigmentilor selectati cu atentie, care evita decolorarea brusca a culorii. Culorile semi-permanente expresive se estompează treptat și durează aproximativ o luna, in functie de cat de des va spalati parul, daca folositi aparate de coafare cu caldura si ce produse folositi pentru ingrijirea lui.

Mie inca mi se vede nuanta de roz in par, dupa o luna de zile, aproximativ, si il spal cam de 2 ori/saptamana, il usuc si il indrept cu placa de fiecare data. Intr-adevar, nuanta pe care am ales-o eu, Nu-dist Pink este una mai pastelata fata de celelalte nuante din colectie si se estompeaza mult mai repede, dar cu toate acestea, tot a dat o tenta minunata de roz parului meu.

In plus, formula special conceputa fara amoniac, parfum sau peroxid permite utilizarea unui numar nelimitat de tehnici de colorare.

Vopseaua se aplica direct pe parul blond sau decolorat si se lasa 20 de minute pentru a actiona. Este extrem de simplu de aplicat, iar la final se clateste cu apa si se coafeaza dupa preferintele fiecaruia :).

Pe Instagram puteti sa vedeti mai multe poze cum a iesit nuanta parului, printre care si cea de mai jos. Mie imi place extrem de mult, e subtila, dar totusi indrazneata, e exact asa cum vroiam sa fie.

 

Voi ce parere aveti despre noile produse Wella? Ati indrazni sa va vopsiti parul intr-o nuanta indrazneata? 🙂

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *