Produse Eau Thermale Jonzac || Review

Acum 2 saptamani am primit un mic pachetel de la Jonzac Eau Thermal, un brand de produse pentru ingrijirea pielii despre care am auzit numai lucruri bune in online si eram foarte curioasa sa le incerc si eu.

Produsele Jonzac sunt imbogatite cu apa termala Jonzac, hipermineralizata si izotonica, care este extrasa de la o adancime de 1850 m. Aceasta apa termala este bacteriologic pura si are multiple proprietati asupra pielii, este regeneranta, calmanta si anti-iritanta, astfel incat produsele Jonzac sunt compatibile chiar si cu tenul sensibil.

Citind mai multe detalii despre brand si despre viziunea lor, am aflat ca cei de la Jonzac au si un angajament fata de mediu, donand un procent din cifra de afaceri anual mai multor organizatii pentru mediu, ambalajele lor sunt din plastic din PET-uri reciclate sau bioplastic din trestia de zahar, in acest fel reducand impactul negativ asupra mediului. Bineinteles, sunt si cruelty free, in conformitate cu legislatia europeana.

Mai mult de atat, ei au dezvoltat si 4 patente proprii, fiind in topul inovatiilor cosmetice:

  • COMPLEX PROTECT 3C: Complex conservant exclusiv cu foarte înaltă toleranță.
  • BREVET F. P. D.: Complex de încapsulare a apei termale pentru o hidratare* optimizată.
  • COMPLEX 3P PERFECTION: Complex de activi care acționează asupra celor 3 factori care determină o piele perfectă.
  • APA TERMALĂ DE ANGELICĂ : Activ brevetat, bogat în O2 pentru o puternică acțiune antioxidantă.

Produsele incercate de mine au fost apa micelara, sprayul cu apa termala si serumul Perfection, produse pe care le-am luat cu mine de fiecare data cand am fost acasa, dar si la spital, in timpul garzii, in acest mod avand o rutina de ingrijire si in garda (skincare comes first 🙂 ).

Serumul Perfection este excelent in rutina de ingijire de dimineata, lasand tenul hidratat si luminos si se comporta foarte bine sub machiaj. Contine Complexul 3P Perfection, un nou sistem de ingrediente active puternice, naturale care actioneaza asupra celor 3 factori de perceptie a tenului perfect: nuanta, granulatia si textura pielii. Algele brune confera un ten luminos si uniform, zincul si apa florala de hamamelis actioneaza asupra texturii pielii prin purificare si strangerea porilor. In ceea ce priveste textura pielii, aceasta este rafinata datorita apei termale Jonzac care imbunatateste micro-relieful cutanat. Pielea este neteda si stralucitoare.

Aceste produse au fost doar poarta de intrare in lumea Jonzac, pentru mine, iar acum sunt foarte curioasa si de restul produselor. In portofoliul lor se gasesc produse pentru tenul deshidratat si sensibil, tenul gras si mixt, pentru pielea uscata si foarte uscata cu tendinta atopica, pielea reactiva si intoleranta, dar si pentru bebelusi.

Produsele Jonzac se gasesc atat in farmaciile fizice, cat si online AICI, iar pretul lor incepe de la 40-50 lei.

 

Voi ati incercat produsele Jonzac? Care este preferatul vostru?

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *