Lumanari parfumate preferate || Bath and Body Works | Beautyandatwist


Nu e o noutate pentru nimeni faptul ca imi place tot ce miroase bine, incepand cu parfumuri, lumanari parfumate, difuzoare de aroma, tot. De aceea, am in fiecare camera si colt al apartamentului cate o lumanare, iar preferatele mele sunt de departe cele de la Bath and Body Works, iar din fericire, de cativa ani le gasim si in Romania, pe Notino.

Fun fact: unul dintre cele mai citite articole ale mele este chiar articolul despre lumanarile Bath and Body Works de acum aproape 6 ani, cand au aparut prima data pe Notino :).

Personal, lumanarile parfumate mi se par un accesoriu dragut pentru orice casa/apartament, in primul rand pentru ca ambalajul unora este atat de frumos incat pot fi folosite ca si obiecte de decor, iar mirosul lor se simte in intreaga incapere si fara a fi aprinse, iar in al doilea rand, ele ofera un vibe atat de cozy cand sunt aprinse, si in functie de aroma lor, le putem “asorta” cu sezonul in care suntem.

Desi imi plac majoritatea lumanarilor de la BBW, preferatele mele sunt de departe Sweater Weather si Whipped Coffee.

Bath and Body Works Sweater Weather este aroma mea preferata si este absolut superba. Este usor unisex mirosul, deci isi gaseste locul atat intr-o casa unde sunt predominant barbati, daca se doreste achizitionarea unei lumanari parfumate. Notele sunt de salvie, ienupar, eucalipt si tonuri lemnoase. As indrazni sa zic ca mirosul acestei lumanari se apropie de calitatea unui parfum de nisa, atat de mult imi place.

Bath and Body Works Whipped Coffee are o aroma deosebita, asa cum ii spune si numele, de cafea delicioasa. Este dulce, aromata si foarte intensa. Personal, ador sa o aprind in bucatarie, dimineata cand fac cafeaua, iar aroma ei impreuna cu aroma cafelei proaspete este o combinatie extraordinara. Mirosul acesteia este foarte puternic, incat se simte in intregul apartament.

Sunt curioasa, voi cum va accesorizati casa si care sunt aromele voastre preferate in materie de lumanari?


You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *