Spring bomb | Viktor&Rolf Flowerbomb Ruby Orchid || Beautyandatwist

Sunt sigura ca pana acum, oricine a auzit de Viktor&Rolf Flowerbomb, fie ca esti pasionat de parfumuri sau nu, la un moment dat te-ai intalnit in metrou, in mall, la cafea cu cineva care purta Flowerbomb. Una dintre acele persoane sunt si eu. Prima data am facut cunostiinta cu Flowerbomb in 2014, iar de atunci l-am folosit in fiecare an, sub diverse ocazii.

Recent, s-a lansat o noua varianta a celebrului parfum, si anume Viktor&Rolf Flowerbomb Ruby Orchid, care se anunta a fi o varianta mai senzuala si seducatoare a originalului Flowerbomb. Sticluta e absolut superba, pastreaza aceeasi forma ca a parfumului original, dar o culoare rubinie superba.

Personal, fiind fana a parfumului original, imi place si Ruby Orchid la fel de mult, insa daca nu sunteti fani inraiti ai brandului si a parfumului, nu consider ca merita sa aveti ambele parfumuri, diferentele intre ele fiind mici.

Cu toate acestea, daca preferati parfumurile dulci, intense, as merge pe varianta originala, dar daca vreti un Flowerbomb usor mai fresh, mai digerabil, Flowerbomb Ruby Orchid este alegerea perfecta. Pastreaza aceeasi dulceata a parfumului original, dar nota de piersica adaugata in Ruby Orchid da o tenta usor mai fresh a parfumului, pentru ca mai apoi sa lase nota de orhidee sa straluceasca.

Avand in vedere ca are atat note dulci, cat si un vibe fresh, Flowerbomb Ruby Orchid este un parfum perfect pentru orice anotimp, putand fi purtat cu usurinta atat in sezonul rece, cat si in sezonul cald fara sa fie un parfum innecacios.

Daca inca nu sunteti hotarate care varianta sa o incercati, pe Notino gasiti si varianta travel size a parfumurilor, incat sa va ajute sa alegeti parfumul potrivit pentru voi. Mie imi place sa imi cumpar varianta travel size a parfumurilor preferate, deoarece obisnuiesc sa am la mine in geanta parfum in orice moment al zilei, iar recipientele de 10 ml pe care le gasesc pe Notino sunt perfecte pentru asta.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *