Lucruri pe care mi le doresc la 24 de ani

Nu prea sunt eu omul rezolutiilor, consider ca nu am nevoie de un inceput de an pentru a schimba ceva in bine in viata mea sau pentru a incepe ceva nou. Lucrurile acestea trebuie facute cand simte fiecare, fie ca este luna august, sau ca e joi. Oricand e momentul potrivit pentru a schimba sau imbunatati ceva.

Untitled design2

 

Asa ca, dorintele mele pentru varsta de 24 de ani, varsta pe care tocmai am implinit-o de doua saptamani, nu sunt nici dorinte iesite din comun si nici ceva life changing, sau ceva ce nu am incercat pana acum. Sunt lucruri pe care mi le doresc zi de zi, pentru mult timp de acum inainte.

Sanatate – atat pentru mine si familie, cat si pentru prieteni. Sanatatea este un lucru pe care nu il apreciem decat in momentul in care nu o mai avem, sau cand ceva e in neregula, asa ca am putea face un mic efort pentru a ne pastra sanatatea, atat cea fizica, cat si cea psihica.

Time management mai bun – tot incerc sa imi impart timpul cat mai eficient, dar nu reusesc tot timpul. Am nevoie de un time management mai bun pentru a nu lasa lucruri pe ultima suta de metri, pentru a putea imbina activitatile de la facultate si spital cu blogul, cu timpul meu de odihna. Am nevoie de un time manageent mai bun deoarece in sesiune, de exemplu, sunt cu capul doar la examene si atat, ignor orice altceva din jurul meu, ceea ce nu e tocmai bine deoarece la sfarsitul unei sesiuni sunt stoarsa de orice strop de putere. Trebuie sa invat sa imi impart timpul astfel incat sa am timp pentru toate, pentru mine, pentru invatat si pentru oamenii din jurul meu.

Sa beau mai multa apa – poate la inceput pare un lucru ciudat, scos din reclamele cu “trebuie sa consumati minim 2l de lichide pe zi”, dar intotdeauna ma plang ca am pielea si buzele uscate, iar asta se datoreaza in special faptului ca nu beau suficienta apa. Este foarte importanta hidratarea din exterior, cu creme si lotiuni, serumuri si ce mai vreti voi, dar si mai importanta e hidratarea din interior prin consumul de apa, deoarece face mai mult bine pentru pielea noastra decat orice crema hidratanta oricat de scumpa si faimoasa ar fi ea.

Ingrijire mai buna a pielii – tocmai am zis de apa si de hidratare, dar am lipsuri si la capitolul ingrijirea pielii corpului, deoarece de multe ori o ignor si apoi ma plang ca sunt un crocodil. Imi cumpar intotdeauna lotiuni si creme de corp pe care le folosesc de cateva ori, apoi raman uitate pe undeva in casa pentru ca sunt lenesa si nu le mai folosesc atat de consecvent pe cat as vrea.

Momente cu familia si pretenii – pentru ca fiecare suntem impartiti in diferite colturi ale Romaniei, vreau sa ma bucur cat mai mult de momentele in care suntem toti impreuna, sa facem poze, sa ne simtim bine, sa profitam de timpul nostru.

Sa calatoresc – sa vad, sa cunosc locuri noi, pentru ca, consider, ca asa te dezvolti ca om, iesind din zona ta de confort si vizitand locuri noi care sa ramana cu tine si in tine de acum incolo.

Sa citesc cat mai mult – atat carti de specialitate cat si beletristica. Dintotdeauna mi-a placut sa citesc, dar pentru ca am lipsuri la partea de impartirea timpului in mod corespunzator, uneori nu imi fac suficient timp pentru asta, asa ca imi doresc sa pot citi macar o carte de beletristica pe luna. Daca aveti cont pe Goodreads puteti sa va faceti acolo un challenge, 2016 Reading Challenge, cu, cate carti vreti sa cititi anul acesta si de fiecare data cand terminati o carte sa o notati acolo, astfel puteti vedea la sfarsitul anului cat ati reusit sa cititi din cat v-ati propus.

Imbunatatire a blogului – se vede o diferenta imensa atat din punct de vedere al continutului, al pozelor, al modului de a scrie, fata de cum era cand am inceput blogul si cum e acum. Sper sa fie din ce in ce mai bun si cu material de calitate si imi doresc sa ma ocup mai mult de el si sa fiu mai consecventa cu articolele.

Miscare mai multa – doar urcand o gramada de scari si de etaje in spital nu cred ca e de ajuns, trebuie sa imi gasesc motivatia interioara sa fac mai multa miscare, uneori o am, uneori nu, haha, dar pe undeva pe acolo in strafundul sufletului e si ea, trebuie doar sa o scot mai des.

Dorintele mele nu sunt asa greu de indeplinit, trebuie doar sa ma tin de ele pentru a deveni o varianta mai buna, mai sanatoasa si mai fericita a mea.

Voi ce va doriti pentru noul an? Sau doar pentru voi?

Va pup, B♥

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *