Produsul esential in bagajul de vacanta || Pantenol Omega

Sezonul cald este pe terminate la noi in tara, dar in strainatate plajele sunt inca pline si primesc turistii, asa ca si sfarsitul de august-septembrie se arata cu opriri la mare sau la piscina. De aceea, pe langa multitudinea de produse cu spf (minim spf 30-50) pe care trebuie sa le avem in geanta de plaja, trebuie sa ne gandim si la produse pentru ingrijirea pielii dupa expunerea la soare.

Chiar daca suntem foarte meticulosi cu aplicarea produselor cu spf, de cele mai multe ori avem o zona mai dificila, unde aplicam mai greu crema de protectie solara, iar la sfarsitul zilei ne trezim ca avem o arsura solara de toata frumusetea, oricat de mica ar fi, care ne strica sejurul.

Unul din ingredientele preferate pentru protectia pielii dupa expunerea la soare este pantenolul. Din fericire, piata abunda in produse cu pantenol, de la creme si lotiuni, la spuma racoritoare, asa ca e usor de procurat si luat cu noi in vacanta.

Vara aceasta am ales sa folosesc spuma racoritoare Altermed Panthenol Omega si a fost una dintre cele mai inspirate decizii pe care le-am luat in vacanta aceasta, deoarece a fost exact ceea ce a avut nevoie pielea noastra dupa o zi pe plaja.

Pe langa efectul racoritor pe care il ofera spuma Altermed Panthenol Omega, aceasta are si efect antiinflamator, calmeaza pielea iritata sau cu arsuri solare. De asemenea, are si efect cicatrizant, accelerand regenerarea pielii. O piele expusa la soare este o piele deshidratata, iar spuma cu pantenol mentine pielea hidratata dupa aplicare. De aceea mi se pare un produs indispensabil in bagajul de vacanta :).

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *