Produsele preferate din anul 2016 || Best in Beauty

Oricat de cliseistic suna, nu imi dau seama cand a trecut anul 2016, asa ca, LA MULTI ANI si va doresc sa fiti plini de fericire si sanatate in noul an!

Anul 2016 a fost un an in care am facut cunostiinta cu multe produse de make-up excelente, multe branduri superbe si este anul in care m-am ocupat cel mai serios de blog si am cunoscut alte bloggerite minunate. Sper ca 2017 sa fie cel putin la fel de bun ca si 2016.

Si deoarece v-am zis ca am facut cunostiinta cu multe produse superbe, m-am gandit sa vi le prezint pe scurt intr-un articol, desi multe le-am mentionat cu alte ocazii pe blog sau pe Instagram (dupa cum veti putea vedea din poze), si sunt produsele pe care le-am folosit cel mai des.

Produsele Melkior

Desi auzisem de Melkior de mult timp, nu am incercat produsele lor pana pe la inceputul anului 2016, dar de atunci sunt indragostita pe deplin de ele. Fardurile lor sunt unele din cele mai bune incercate de mine, avand in vedere raportul calitate/pret. Sunt pigmentate, se mentin pe pleaope timp indelungat si sunt mult mai mari comparativ cu alte farduri individuale. Deoarece se cumpara individual, este mult mai usor sa va faceti o paleta doar cu nuantele care le vreti si pe care stiti ca le veti folosi intotdeauna. Despre ele am scris si intr-un articol anterior AICI.

A photo posted by Beatrice (@beautyandatwist) on

Rujurile lor au devenit preferatele mele din momentul in care le-am incercat prima data si de atunci, cu fiecare ocazie, mi-am mai cumparat cate unul si am convins-o si pe mama mea de cat sunt de bune. Urmatorul pe lista va si nuanta Boudeuse care se potriveste perfect cu lipliner-ul meu preferat in nuanta Rose Nude.

Nu puteam sa uit nici de ojele lor, care rezista zile intregi pe unghii, iar preferatele mele sunt nuantele Lava, Havana Red, Little Stars si Bright Night. Toate produsele Melkior le puteti gasi AICI.

A photo posted by Beatrice (@beautyandatwist) on

Produsele Kiehl’s 

Marea descoperire in materie de ingrijirea tenului in anul 2016 au fost produsele Kiehl’s. Tenul meu a aratat impecabil anul acesta in mare parte datorita serului de noapte Midnight Recovery Concentrate caruia i-am dedicat un articol separat AICI si l-am inclus si in articolul despre ingrijirea tenului pe timp de noapte AICI.

Bineinteles ca nu m-am oprit doar la un produs, iar acum mare parte din ingrijirea tenului este constituita din produse Kiehl’s: serul de zi Daily Reviving Concentrate, crema de fata Ultra Facial Cream, crema de ochi cu avocado, serul de ochi Super Multi-Corrective Eye-Opening Serum, serul Nightly Refining Micro-Peel Concentrate si recent intrata in rutina crema de ochi Eye Alert. Singurul aspect negativ al produselor Kiehl’s este ca ele se gasesc doar in Bucuresti, respectiv in magazinul Kiehl’s din Afi si in cel din Baneasa. Sper totusi ca in viitor sa deschida magazine si in alte orase sau cel putin un magazin online.

A photo posted by Beatrice (@beautyandatwist) on

Pana atunci, urmatoarele produse pe wishlist-ul meu sunt una din mastile de fata, ori cea cu turmeric si seminte de merisoare, ori cea cu extract de portocala si coriandru si, celebra Creme de Corps Whipped Body Butter cu grapefruit.

A photo posted by Beatrice (@beautyandatwist) on

Produse Benefit

Sprancenele sunt un element foarte important al fetei, deoarece ele o incadreaza cel mai frumos. Asa ca, cu cat sunt mai ingrijite, cu atat pare fata mult mai simetrica si uneori parca nici nu e nevoie de atat de mult machiaj. Am inceput anul 2016 prin a descoperi gelul de sprancene Gimme Brow de la Benefit care a fost ajutorul meu in zilele in care nu aveam nici chef, dar nici timp pentru un machiaj complex, dar ceva tot trebuia sa fac dimineata pentru a arata prezentabil.

Dupa cateva luni, cei de la Benefit au relansat intreaga colectie dedicata sprancenelor si cu ocazia asta am descoperit si creionul de sprancene Goof Proof impreuna cu gelul Ready, Set, Brow, pe care le folosesc de fiecare data cand ma machiez si imi fac acele cateva fire de par pe care le am ca si sprancene sa arata excelent.

A photo posted by Beatrice (@beautyandatwist) on

Cei de la Benefit sunt faimosi nu doar pentru produsele lor pentru sprancene, ci si pentru gama lor de pudre bronzante si blush-uri, acele celebre Box o’ powder blush/bronzer, care sunt extrem de bune, dar si putin cam scumpe daca le cumperi individual. Norocul meu a fost ca in primavara s-a lansat editia limitata de 4 blush-uri si celebrul Hoola bronzer, toate intr-o singura paleta Cheekathon, careia i-am facut si review separat AICI si care a fost extrem, extrem de iubita de cand am cumparat-o si pana in prezent.

A photo posted by Beatrice (@beautyandatwist) on

Produse Urban Decay

In 2016 am mai facut cunostiinta si cu produsele Urban Decay si au devenit esentiale in trusa de machiaj. In primul rand, fondul de ten Naked Skin a devenit rapid preferatul meu si l-am folosit exclusiv in ultimele luni. Nuanta 1.0 mi se potriveste perfect si imi place ca acopera atat cat trebuie, dar arata cat se poate de natural pe ten, fara sa aiba aspect incarcat si se mentine ore intregi fara sa imi fac probleme ca pe la jumatatea zilei machiajul meu a luat-o pe apa sambetei.

A photo posted by Beatrice (@beautyandatwist) on

In zilele in care am nevoie de un plus de ajutor deoarece vreau ca machiajul meu sa reziste mult mai mult, folosesc sprayul de fixare All Nighter Make-up Setting Spray care mi se pare cel mai bun spray de fixare si prelungire a machiajului. In vara, am participat la o nunta intr-o zi extrem, extrem de calduroasa, in care am folosit fondul de ten Estee Lauder Double Wear (fondul de ten preferat pentru zilele in care am nevoie de acoperire si rezistenta maxima) impreuna cu sprayul de fixare de la Urban Decay, iar machiajul a aratat impecabil de la ora 14 pana dimineata la 5 cand m-am demachiat. Despre combinatia aceasta am scris si AICI.

Deoarece imi gasesc greu rujuri nude care sa mi se potriveasca, atunci cand l-am gasit il folosesc pana la epuizare. Si asa am facut si cu Revolution High-Color Lipgloss de la Urban Decay, care desi are lipgloss in titlu, este pigmentat si rezistent ca un ruj. Iar nuanta Liar este preferata mea.

Acum am pe wishlist noua paleta Urban Decay Naked Ultimate Basics, care mi se pare superba, si corectorul Naked Skin Concealer, care cu siguranta in 2017 vor fi ale mele.

A photo posted by Beatrice (@beautyandatwist) on

Produse Too Faced

Cea mai iubita si folosita paleta in anul 2016 a fost cu siguranta paleta Sweet Peach de la Too Faced, care desi a fost editie limitata, a fost atat de indragita si de ceruta incat cei de la Too Faced au facut-o permanenta in colectie. Am folosit-o aproape de fiecare data cand ma machiam si este una din cele mai versatile palete, putand face atat machiaje simple, de zi, cat si machiaje smokey sau mai complexe. Chiar ma bucur ca au introdus-o permanent in colectie pentru ca e o paleta superba.

A photo posted by Beatrice (@beautyandatwist) on

Si pentru ca Mos Craciun cu siguranta imi citeste blogul si a citit articolul despre cadouri, acel ghid de cadouri pe care il puteti citi AICI, a stiut ce imi doresc de Craciun, sub brad am gasit una din editiile limitate de Craciun, paleta Christmas in New York ca sa inchei anul 2016 in stil Too Faced si in miros de ciocolata.

A photo posted by Beatrice (@beautyandatwist) on

Parfumuri

Chiar daca My Burberry a ramas parfumul meu de suflet si in anul 2016, pe langa el am mai avut doua parfumuri pe care le-am iubit foarte mult si pe care le-am folosit in nestire, pe unul dintre ele l-am si recumparat deja, ele fiind Versace Eros si Chanel Chance Eau Fraiche. Amandoua au fost parfumurile perfecte pe timpul verii, fresh, dar aveau totusi ceva something-something care le scotea din anonimat. Cu siguranta vor fi la fel de iubite si in 2017 ♥.

A photo posted by Beatrice (@beautyandatwist) on

A photo posted by Beatrice (@beautyandatwist) on

 

Dupa cum vedeti, multe din produsele acestea le-am mentionat atat pe blog, cat si pe Instagram, ceea ce demonstreaza faptul ca au fost foarte indragite in 2016. Brandurile de suflet au fost fara dubiu Melkior si Kiehls si sunt curioasa ce imi rezerva 2017 in materie de beauty si blogging.

love beatrice beautyandatwist

 

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *