Sleek True Colour Lipstick – Cherry || Review

După o sesiune care pare interminabila (se termina abia în 23 februarie 🙁 ), am decis sa iau o mini-vacanta și sa fac o pauza de la cărți, sa vin acasă la Baia Mare, pauza care durează o zi-doua, ca apoi vine farmacologia în prim-plan :)).
Aveam acest review în cap de ceva timp, dar parcă nu am putut sa adun puțin timp sa îl și scriu.

De ziua mea, la începutul lunii ianuarie, am primit cadou de la prietena mea Ruxi (pupi Rux :*), printre altele, un ruj care are cea mai drăguță culoare de rosu-visina putredă ever. Este vorba de Sleek True Colour Lipstick în nuanța Cherry. Este nuanta perfecta pentru toamna/iarna :).

Sleek este o marca de produse cosmetice care mie imi place extrem de mult, produsele lor sunt foarte pigmentate, calitate foarte buna si un pret excelent pentru orice buzunar.

Colecția True Colour este formata din rujuri cu texturi atât sheen și cremoase, cât și mate. Nuanța Cherry face parte din categoria sheen-cremos. Este un ruj cremos și foarte hidratant, îmbogățit cu vitamina E și ulei de jojoba. Este foarte pigmentat, o aplicare intr-un singur strat este suficienta pentru a învălui buzele intr-un roșu-cherry superb. Rezistenta lui este una medie spre mare, a fost dificil sa iau tot rujul de pe buze fără sa mi le păteze, inclusiv cu apa micelara de la Bioderma.

image

image

Ambalajul este unul foarte dragut și compact, textura lui seamănă puțin cu ambalajele rujurile Nars, negru si mat, doar ca sunt mai mici, mai compacte decât ambalajele rujurilor obișnuite, ceea ce mie mi se pare foarte drăguț, așa mititel și puternic :).

image

Prețul unui ruj este 30 de lei și îl puteți găsi pe MakeupShop.ro sau pentru fetele din București, în magazinele Kendra, care de vreo 2 luni au și produse Sleek.

Pups, B ♥
(Doamne, cât m-a chinuit poza cu buzele :)) )

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *