Favoritele toamnei

Hello december! V-am zis ca abia astept Craciunul, nu? Il astept de anul trecut din ianuarie, haha.

7810356eb1614e86a38392a425515318

Asa ca, inceputul lunii decembrie inseamna favoritele lunii noiembrie, doar ca favoritele lunii noiembrie nu sunt doar pentru noiembrie, ci pentru tot sezonul. Toamna asta nu am avut prea multe schimbari in materie de produse cosmetice, am incercat sa folosesc ce aveam deja si de aceea am decis sa fac un articol de favorite pentru toata toamna, nu pentru fiecare luna in parte, pentru a nu repeta aceleasi produse :).

IMG_20151211_154924

Pentru ingrijirea corpului am folosit mai mult produse hidratante in a doua jumatate a toamnei, de cand a inceput sa fie mai frig si vant mai puternic, asa ca pentru dus am ales, bineinteles, doua dintre uleiurile preferate, cel de la Eucerin si cel cu migdale de la L’Occitane. Ambele sunt foarte hidratante si lasa pielea fina ca de bebelus. Cel de la L’Occitane il am in varianta travel size si il folosesc destul de des, dar parca nu vrea sa se termine si sa fie inlocuit de unul full size, iar cel de la Eucerin l-am uitat acasa la Baia Mare cand am fost acum o saptamana si nu va aparea in poza din acest articol, dar nu poza conteaza, nu-i asa? 🙂

Crema de maini cu unt de shea de la L’Occitane este una din preferatele mele si a stat in permanenta pe langa mine, in geanta sau pe birou. Frigul si vantul imi usuca foarte tare mainile si de aceea trebuie sa folosesc o crema cat mai hidratanta pentru a preveni craparea lor.

Pentru hidratarea corpului, cel mai mult m-am intins dupa untul de corp cu unt de shea si cafea verde de la Green Pharmacy. Hidrateaza excelent, intra foarte repede in piele si nu lasa o pelicula grasoasa la suprafata. Daca va place crema de corp din gama Spa of the World, de la The Body Shop, cea cu ulei de Kukui, sigur va fi pe gustul vostru si acest unt de corp, miros foarte asemanator si pretul e aproximativ o zecime din cel al cremei The Body Shop.

Una dintre cele mai bune aparitii pe piata din Romania a fost apa micelara Bioderma in recipient cu pompita. Nu e cu nimic diferita de cea din sticla normala, dar sistemul de dozare este mult mai lejer, apasand doar pe pompita sticlei, fara a mai lua recipientul in mana si sa torni lotiunea pe discheta demachianta. Lotiunea este una din preferatele mele, iar acum ii voi refolosi ambalajul cand se va termina pentru urmatoarea lotiune micelara.

Recent, cei de la Oriflame au lansat niste palete de farduri din gama Giordani Gold si bineinteles ca le-am incercat si eu. In materie de farduri le prefer pe cele cu tonuri calde, nuante de maro, auriu, sampanie, burgundy, si evident ca ele au fost si cele care le-am si incercat, paleta Divine Brown si Radiant Plum. Prima impresie? MI-NU-NA-TE! Sunt foarte pigmentate si atat de cremoase la atingere incat mi-as baga degetul constant in ele. Sunt perfecte pentru un machiaj simplu, de zi, sau un machiaj smokey. Cel mai probabil le voi include in machiajul meu de Craciun, si poate voi face un articol special pentru asta :).

Pentru buze am doua extreme, ori e nude-roz natural, ori e rosu aprins sau burgundy. In majoritatea zilelor am folosit rujul lichid Bourjois Rouge Edition Velvet in nuanta Nude-ist si rujul lichid de la Sephora in nuanta 13 Marvellous Mauve. Amandoua sunt variatiuni pe aceeasi tema, adica roz-nude-kylie-jenner-lips perfecte pentru un machiaj simplu, de zi, cu putin accent pe buze. Mi se pare culoarea potrivita pentru orice ocazie, si pentru ca mare parte din zi o petrec prin spitale, mi se pare un ruj inofensiv care nu deranjeaza pe nimeni si nu e in your face.

La cealalta extrema se afla rujul Rimmel London Lasting Finish in nuanta 107 si rujul lichid de la Sephora in nuanta 01 Always Red. Ambele sunt preferatele mele cand vine vorba de un machiaj de seara sau mai festiv. Love them! ♥

IMG_20151211_155100

Nu poate exista articol de favorite fara parfumul My Burberry in el, nu? Evident, e all time favorite. L-am laudat de mii de ori pe blog.

Un al doilea preferat este mai budget-friendly si perfect pentru vremea rece, adica Amber Elixir Night de la Oriflame. E un parfum care poate nu este pe gustul tuturor, fiind mai puternic, mai vanilat. Un parfum oriental-vanilat, care merge excelent cu serile reci.

Trei carti cu care m-am rasfatat in timpul liber, care nu a fost prea mult, au fost Obiecte Ascutite de Gillian Flynn, 1-ul Pe Lista Mortii si A 2-a Sansa de James Patterson. Toate trei sunt romane politiste luate de pe elefant.ro, asa ca daca va place genul sigur va vor placea si acestea :).

 

Cam acestea au fost produsele de care m-am bucurat cel mai mult lunile acestea. Voi ce produse ati folosit cel mai des in ultima vreme?

Va pup, B♥

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *