Beauty Swap by Beauty Barometer, editia 6

Marti, 13 decembrie, a avut loc cea de-a 6-a editiei a evenimentului Beauty Swap by Beauty Barometer organizat de catre Ana-Maria Tatucu, pe care sunt sigura ca deja o stiti de pe blogul ei Beauty Barometer sau canalul de Youtube.

Tot evenimentul consta intr-o intalnire ca intre fete, cu multe discutii despre cosmetice si beauty, si cu multe schimburi de produse care mai de care mai dragute. Ani a mai organizat astfel de intalniri, iar cea de marti a fost una mai linistita, in care ne-am strans cateva bloggerite/vloggerite de beauty, ne-am incalzit cu ceaiuri delicioase, biscuti si cornulete minunate, totul intr-un cadru intim si cozy la ceainaria Infinitea din Bucuresti.

Ideea din spatele evenimentului este ca fiecare dintre noi avem acasa produse pe care nu le mai folosim, sau am vrea sa incercam si alte produse, dar avem deja prea multe si nu vrem sa le strangem degeaba, asa ca le dam la schimb intre noi si in acest fel putem incerca produse pe care in mod normal poate nu le-am fi cumparat sau nu stim sigur daca ni se potrivesc.

Pentru mine, desi a fost marti 13, nu a fost deloc cu ghinion, ba din contra, pentru ca am primit de la Ani parfumul meu preferat, adica My Burberry despre care am cantat incontinuu cat de mult imi place, din 2015 incoace, asa ca acum sunt sigura ca nu voi ramane fara el in curand. Despre asta va si vorbeam, Ani nu mai folosea acest parfum, asa ca l-a dat mai departe la cineva care stia ca il iubeste, adica eu. Si asa am facut toate, intre noi, si am pus mana pe niste produse super dragute si pe care vroiam sa le incerc de mult timp.

Cu ocazia intalnirii noaste, am descoperit si noile produse de machiaj Marionnaud, care au fost si sponsorii evenimentului. Produsele fac parte din colectia de Craciun si sunt absolut suberbe, cu niste palete extrem de bine gandite care sunt si foarte travel-friendly, putand fi luate usor in calatorii, seturi de pensule foarte pufoase si moi, iluminatoare perfecte pentru un machiaj de sarbatori, si altele care mai de care mai deosebite si pe care le puteti gasi deja in magazinele fizice si online. Iar pe langa noutatile de Craciun, in Marionnaud mai puteti gasi de acum si paletele de machiaj de la Makeup Revolution foarte ravnite pe Youtube, mai ales in UK, care pana nu demult, nu erau disponibile la noi, doar online pe diferite site-uri.

Pe Instagram puteti vedea cateva dintre produsele pe care le-am primit eu la schimb de la celelalte fete :).

Pozele superbe au fost facute de catre Irina, de la Raw Scientist, pe care sunt sigura ca o urmariti deja pe Youtube sau Instagram si ii cititi articolele pe blog, iar daca nu faceti deja asta, ce mai asteptati?!

beautyswapbybeautybarometer6-beautyandatwist-december2016-ceainaria-infinitea

beautyswapbybeautybarometer6-beautyandatwist-december2016-ceainaria-infinitea

beautyswapbybeautybarometer6-beautyandatwist-december2016-ceainaria-infinitea

Ani de la BeautyBarometer

beautyswapbybeautybarometer6-beautyandatwist-december2016-ceainaria-infinitea

beautyswapbybeautybarometer6-beautyandatwist-december2016-ceainaria-infinitea beauty swap beauty barometer

Eu m-am simtit minunat printre atatea bloggerite dragute si ma bucur ca m-a invitat Ani. Sper sa se repete experienta cat de curand.

love beatrice beautyandatwist

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *