Ghid de cadouri pentru EA- partea 1

Pentru ca sarbatorile de Craciun mai au putin si vin peste noi, cele mai multe persoane deja incep sa cumpere cadourile pentru persoanele dragi pentru a nu se trezi in pragul Craciunului agitati si panicati ca nu stiu ce sa ia. Asa ca m-am gandit ca ar fi momentul perfect pentru un articol in care va spun ideile mele pentru cadourile de Craciun pentru oricare doamna sau domnisoara din viata voastra.

Voi face articolul acesta in doua parti, prima parte fiind mai budget-friendly, adica vor fi cadouri pe care le puteti achizitiona sau chiar face voi cu un buget relativ redus, iar a doua parte va fi despre cadouri mai luxury, sa zic asa, sau pentru un buget putin mai mare.

Cele mai reusite cadouri pe care le puteti face si care vor fi foarte apreciate de catre cealalta persoana, sunt seturile de cadou, personalizate, facute de voi de la cap la coada, iar prin asta ma refer la cadourile acelea DIY pe care le vedeti pe tot internetul, cu produse in borcane imense decorate manual, sau in cosulete personalizate. Chiar anul trecut am primit si eu un asemenea cadou si mi s-a parut extrem de dragut si s-a vazut ca persoana respectiva a gandit fiecare produs din cosulet special pentru mine. Cadoul poate fii mai mic sau mai mare, mai scump sau mai ieftin, totul depinde de imaginatia voastra si de ce stiti ca ii place celeilalte persoane.

De exemplu, puteti face un cosulet pentru o pasionata de machiaj si ingrijirea corpului in care sa puneti un rimel, un ruj, o crema de maini sau de corp, o apa micelara (cu cea de la Garnier mergeti la sigur, este ieftina, spornica si o place toata lumea), un blush, sau alte produse travel size, cum ar fi un sampon uscat Batiste.

Daca vreti sa depuneti putintel mai mult efort in acel cadou personalizat, o alta idee ar fi sa cumparati o cana simpatica sau cu inspiratie de Craciun pe care o puteti gasi peste tot, in Jumbo, H&M Home, si sa o puneti intr-un cosulet alaturi de un mix de ciocolata calda pe care il puteti face chiar voi dupa reteta Jamilei de AICI, de ceaiuri, cum puteti gasi la Carturesti AICI, sau mix de cafea pentru iubitoarele de cafea.

Sursa poza: Pinterest
Sursa poza: Pinterest

Un alt cadou foarte potrivit pentru perioada aceasta sunt esarfele sau fularele oversize. Toata lumea iubeste fularele acelea mari si cozy care te acopera cu totul cand iesi afara in frig, asa ca sunt sigura ca veti gasi ceva potrivit. Multe magazine au inceput sa introduca reducerile de iarna la unele produse, deci puteti sa faceti un cadou reusit cu bani putini. De exemplu, eu mi-am cumparat fularul rosu din coltul dreapta-jos de la H&M si era redus de la 89 lei la 30 lei si e absolut minunat.

Daca persoana caruia trebuie sa ii cumparati cadou nu este atat de incantata de fulare oversize precum sunt eu, intotdeauna puteti sa luati o pereche de manusi frumoase, elegante care sa le protejeze mainile de frig. Daca stiti ca persoana respectiva iubeste caciulile, puteti chiar sa ii luati o caciula, in genul celor beanie, cu puf din acela moale in varf, care este foarte in trend acum si e foarte draguta.

O alta idee de cadou sunt pijamalele cu imprimeu de Craciun sau cele plusate. Daca ar fi dupa mine as sta in pijamale si haine de casa toata ziua, deci sunt sigura ca oricine v-a aprecia o pijama draguta si comoda.

christmas-gift-guide
Pentru iubitoarele de citit si papetarie, un cadou mai mult ca perfect sunt cartile, agendele sau planner-ele. Gasiti o multime de variante atat pentru carti, cat si pentru agende, iar cele mai frumoase agende le-am gasit la Carturesti si sunt cele de la Paperblanks, care sunt absolut superbe. Carti si agende foarte frumoase, dar mai budget-friendly decat cele de la Paperblanks gasiti si la libraria Antic Ex-libris, unde, eu de fiecare data cand intru, imi vine sa cumpar tot ce prind la mana. Libraria o gasiti la Unirii, fata in fata cu magazinul Cocor si online AICI.
carti

Si nu in ultimul rand, seturile de cadou B.U, Nivea, Dove sau C.Thru sunt perfecte pentru a completa un cadou sau chiar de sine statatoare, fiind seturi practice care reunesc produse folosite de catre orice femeie.

La fel ca in fiecare an, cei de la Yves Rocher au scos seturile lor de Craciun care miros delicios, iar anul acesta au scos au scos 3 game speciale pentru sarbatori: Clementine Picante, Merisoare si Migdale si Pere si Cacao. Sunt sigura ca oricare set il veti alege, veti face fericita persoana careia trebuie sa il dati. In functie de complexitatea setului si de numarul de produse pe care il contine, preturile sunt in jur de 40-120 lei.

gift-guide-seturi-cadou-beautyandatwist-december-2016-nivea-yves-rocher-bu-cthru

 

Mie mi-ar placea sa primesc oricare dintre aceste cadouri si stiu ca si pe alte doamne si domnisoare le-ar face fericite. V-ati gandit deja la ce cadouri vreti sa oferiti? Cum vi se par ideile mele?

love beatrice beautyandatwist

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *