Reduceri private Sephora si recomandarile mele

Dupa cum stiti, Sephora are de doua ori pe an reduceri private pentru posesorii de card Sephora, in care toate produsele sunt cu 20% reducere. Mi se pare momentul perfect pentru a va face stoc al produselor preferate, dar si momentul perfect pentru a incerca ceva nou.

Pentru posesorii de card, oferta dureaza pana in 28 mai in magazinele Sephora, si pana in 31 mai online. Bineinteles ca am profitat si eu de oferta, luandu-mi produse esentiale pe care le folosesc zilnic si care se termina imediat, dar si cate ceva nou, ce vroiam sa incerc de mult.

Invartindu-ma prin magazin, mi-am dat seama ca pentru o persoana care nu merge cu o lista de cumparaturi exacta in cap sau in geanta poate fii putin coplesitor, deoarece toate produsele sunt atractive si pe toate le-am incerca. Asa ca m-am gandit sa va fac niste recomandari de produse care cred eu ca merita incercate si cumparate cu reducerea de 20%.

  • Benefit Cosmetics Cheek Parade Palette

benefit

Daca este un produs de machiaj pe care merita sa il cumparati, acesta este. Intreaga paleta costa 265 RON si contine 5 blush-uri full-size care in mod normal costa 165 RON fiecare. Eu zic ca e o afacere extrem de buna, mai ales cu reducerea de 20%. Chiar daca este editie limitata, eu am vazut-o zilele acestea in magazin. Anul trecut s-a lansat paleta Cheekathon, care e la fel ca si Cheek Parade, doua blush-uri fiind diferite si este printre cele mai folosite palete ale mele. Despre ea v-am scris atunci AICI.

  • BECCA Shimmering Skin Perfector Pressed

becca-shimmering-skin-perfector-pressed-by-becca-1ac

Toata lumea a auzit de faimoasele iluminatoare Becca si mai ales de nuanta Champagne Pop, lansata in colaborare cu Jaclyn Hill. De luna aceasta, cateva dintre produsele Becca se gasesc si in magazinul online, si acum este ocazia perfecta pentru a le incerca.

  • BENEFIT COSMETICS Defined & refined brows

    s1849413-main-Lhero

Sprancenele sunt o parte foarte importanta a fetei noastre, iar cei de la Benefit au cele mai bune produse pentru stilizarea lor. Daca nu sunteti sigure ce sa incercati prima data, seturile sunt cea mai buna varianta pentru a incepe deoarece contin toate produsele de care aveti nevoie la un pret foarte bun. Eu folosesc atat creionul de sprancene, cat si gelul de fixare in fiecare zi si sunt extrem de multumita de ele.

  • BUMBLE & BUMBLE Hairdressers Invisible Oil

s1602960-main-zoom

Spray-ul de protectie de la Bumble&Bumble este una dintre cele mai bune descoperiri pentru parul meu. Protejeaza parul atat impotriva razelor UV, cat si impotriva caldurii aparatelor de stilizat pe care le folosim zi de zi. V-am povestit mai multe despre el AICI, dar pe scurt, daca aveti nevoie de un spray termoprotector pentru parul vostru, acesta este.

  • MAKE UP FOR EVER Fond de Teint Ultra HD

 

 

ultrahd

Zilele trecute am profitat de reducerea de 20% si de faptul ca aveam un voucher cadou si mi-am achizitionat fondul de ten Ultra HD de la Make Up For Ever si este atat de bun precum se zice. Avand o gama larga de nuante sigur este una pentru fiecare. Se aseaza perfect pe ten, fara sa arate incarcat si se mentine impecabil ore intregi. Recomand!

  • URBAN DECAY Naked Ultimate Basics Palette

udnakedbasics

O paleta care se afla pe wishlist-ul meu de ceva vreme si pe care o incerc de fiecare data cand intru in Sephora. Nuantele sunt in intregime mate si foarte versatile, putand trece usor de la un machiaj de zi la unul de seara. Calitatea este demna de toate paletele Urban Decay.

 

  • URBAN DECAY All Nighter Makeup Setting Spray

udallnighter

Deoarece temperatura in termometre este in continua crestere, avem nevoie de un ajutor in a ne mentine machiajul impecabil, iar spray-ul de fixare a machiajului All Nighter este varianta perfecta. V-am mai povestit despre el AICI.

  • TOO FACED Sweet Peach Palette

    toofaced_sweetpeachpalette001

Am aceasta paleta de cand s-a lansat ca si editie limitata vara trecuta si este cea mai folosita paleta de machiaj a mea. Culorile sunt perfecte, cremoase, usor de blenduit si foarte pigmentate. Si ca bonus: acum e in colectia permanenta Too Faced. Merita toti banutii si este preferata mea.

 

  • SEPHORA Cream lip stain

sephora-matte-lip-creme

Toata lumea iubeste lip stain-urile Sephora si pe buna dreptate. Sunt printre cele mai rezistente rujuri lichide, iar nuantele sunt absolut superbe, mai ales de cand s-a largit paleta de culori, desi preferatele mele sunt tot 13 Marvelous Mauve si 01 Always Red. Raportul calitate/pret este imbatabil.

  • SEPHORA Fleur Douche

    fleur-de-douche_1927_1_1454517644

Oricat de ciudat vi s-ar parea faptul ca in recomandarile mele apare o lufa pentru dus, acestea de la Sephora sunt cele mai bune pe care le-am incercat vreodata. Isi mentin forma extrem de mult timp si exfoliaza foarte bine pielea. Daca folositi puf din acesta de baie cand faceti dus, trebuie neaparat sa le incercati si pe cele de la Sephora, deoarece va promit ca nu veti folosi alt brand vreodata.

 

 

Ati profitat de reducerea de 20%? Daca da, ce v-ati luat? Ce va tenteaza dintre produsele de mai sus?

love beatrice beautyandatwist

You may also like

4 Comments

  1. Inca nu am cuparat nimic, dar vreau sa profit de oferta si cred ca o sa-mi cumpar de la Urban Decay All Nighter Makeup Spray si Naked Basic Palette si poate si spray-ul Bumble&Bumble.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *